Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

CROWN HELLAS CAN: Αποκοπή μερίσματος

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία 'CROWN Hellas Can Βιομηχανία Ειδών Συσκευασίας Α.Ε.', γνωστοποιεί στους κ.κ. μετόχους της ότι, σύμφωνα με απόφαση της από 18ης Ιουνίου 2009 Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας, το μέρισμα της χρήσης 2008 ανέρχεται σε ευρώ 3.128.125,00.

Επί του μερίσματος της χρήσης 2008 ευρώ 0,13 ανά μετοχή θα παρακρατηθεί φόρος μερισμάτων 10%, ήτοι το καταβλητέο μετά από φόρους μέρισμα ανά μετοχή, θα διαμορφωθεί σε ευρώ 0,117. Δικαιούχοι του εν λόγω μερίσματος είναι οι κάτοχοι μετοχών της Εταιρείας, που θα είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. την Τρίτη 30 Ιουνίου 2009 (Record Date).

Από την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009 οι μετοχές της Εταιρείας θα διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα λήψης μερίσματος.

Η καταβολή του μερίσματος θα αρχίσει την Δευτέρα 06 Ιουλίου 2009 και θα γίνεται από την Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias ΑΕ με τους παρακάτω τρόπους:

1. Από τον Χειριστή του Λογαριασμού Αξιών στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) στους Μετόχους εκείνους, οι οποίοι έχουν εξουσιοδοτήσει για την είσπραξη μερισμάτων τους Χειριστές τους.

2. Από το Δίκτυο των καταστημάτων της τράπεζας 'EFG EUROBANK ERGASIAS A.E.', στους Μετόχους που έχουν ζητήσει τη μη είσπραξη μερισμάτων από τον Χειριστή τους ή των οποίων οι μετοχές φυλάσσονται στον Ειδικό Λογαριασμό του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών (Κ.Α.Α.).
3. Για όσους εκ των μετόχων δεν καταστεί, για διάφορους λόγους, η πίστωση μέσω των χειριστών τους, θα είναι δυνατή η είσπραξη του μερίσματος μέσω του δικτύου καταστημάτων της Τράπεζας EFG Eurobank Ergasias Α.Ε.

Για την είσπραξη του μερίσματος από το Δίκτυο καταστημάτων της 'EFG EUROBANK ERGASIAS A.E.' είναι αναγκαία η προσκόμιση του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, Α.Φ.Μ. και πραγματοποιείται με την κοινοποίηση του Κ.Α.Μ.Ε. (Κωδικός Αριθμός Μερίδας Επενδυτή_ Σ.Α.Τ.) . Η πληρωμή του μερίσματος σε τρίτο πρόσωπο πραγματοποιείται μόνον με την προσκόμιση εξουσιοδότησης, η οποία θα φέρει τα πλήρη στοιχεία τόσο του δικαιούχου μετόχου, όσο και του εξουσιοδοτούμενου (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, Α.Δ.Τ. & Α.Φ.Μ.), θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από Αστυνομική ή άλλη αρμόδια Αρχή.
Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Μετόχων της εταιρείας στο τηλέφωνο 210-67 99 117.

Μερίσματα τα οποία δεν θα εισπραχθούν εντός 5ετίας παραγράφονται υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v