Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ: Αποκοπή και πληρωμή μερίσματος

Σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρίας ALPHA TRUST-ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Α.Ε.Ε.Χ., την 06.08.2008, το πρόσθετο μέρισμα από κέρδη παλαιοτέρων χρήσεων ανέρχεται σε 0,08 ευρώ ανά μετοχή.

Δικαιούχοι του πρόσθετου μερίσματος είναι οι κ.κ. Μέτοχοι στο κλείσιμο της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, της 13ης Αυγούστου 2008. Από την Πέμπτη 14 Αυγούστου 2008 (ημερομηνία αποκοπής μερίσματος), οι μετοχές της Εταιρίας θα διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα απόληψης πρόσθετου μερίσματος.

Η καταβολή του πρόσθετου μερίσματος θα πραγματοποιηθεί στις 25 Αυγούστου 2008, από την πληρώτρια Τράπεζα "ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ", με τους παρακάτω τρόπους:

1. Μέσω των χειριστών στο Σ.Α.Τ. και σύμφωνα με τη νέα διαδικασία διανομής, όπως ορίζεται από τα άρθρα 329 του Κανονισμού του Χ.Α., οι οποίοι έχουν αποδεχθεί τους όρους της σύμβασης διανομής προσόδων μεταξύ της πληρώτριας Τράπεζας και των Χειριστών, σύμφωνα με τα παραπάνω.

2. Μέσω του Δικτύου των καταστημάτων της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, για όσους εκ των μετόχων έχουν ζητήσει την εξαίρεση του χειριστή τους στο Σ.Α.Τ.

3. Για όσους εκ των μετόχων δεν καταστεί δυνατή, για διάφορους λόγους, η πίστωση μέσω των χειριστών τους, θα είναι δυνατή η είσπραξη του πρόσθετου μερίσματος από την 1η Σεπτεμβρίου 2008 και εξής, μέσω του Δικτύου των καταστημάτων της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Η είσπραξη του πρόσθετου μερίσματος για τις περιπτώσεις 2. και 3. είναι δυνατή μέχρι 25 Αυγούστου 2009 και πραγματοποιείται με την κοινοποίηση του Κ.Α.Μ.Ε. (Κωδικός Αριθμός Μερίδας Επενδυτή , Σ.Α.Τ.) και την επίδειξη του Α.Δ.Τ., είτε αυτοπροσώπως είτε με νόμιμα εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπό τους.

Μετά την παραπάνω ημερομηνία (25 Αυγούστου 2009) η καταβολή του πρόσθετου μερίσματος θα γίνεται από την έδρα της Εταιρίας μας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v