Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

FG EUROPE: Διανομή προσωρινού μερίσματος

Σύμφωνα με τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών, παρ. 4.1.3.4. η Διοίκηση της F.G. EUROPE A.E. ενημερώνει ότι, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας κατά τη συνεδρίασή του σήμερα, Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2008, αποφάσισε τη διανομή προσωρινού μερίσματος ποσού 0,12 ευρώ ανά μετοχή έναντι του καταβλητέου μερίσματος της χρήσης 2008.

Δικαιούχοι του προσωρινού μερίσματος είναι οι κάτοχοι μετοχών της εταιρείας κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 21/8/2008.

Από την Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2008 οι μετοχές της εταιρείας θα διαπραγματεύονται στο Χ. Α. χωρίς το δικαίωμα καταβολής προσωρινού μερίσματος χρήσεως 2008. Η καταβολή του προσωρινού μερίσματος θα ξεκινήσει την Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2008, μέσω της Τραπέζης EFG Eurobank Ergasias ΑΕ ως κάτωθι:

1. Μέσω των χειριστών στο Σ.Α.Τ. και σύμφωνα με τη διαδικασία διανομής, όπως ορίζεται στην ενότητα 5, παρ. 5 του Κανονισμού του Χ.Α. και το άρθρο 39 του Κανονισμού λειτουργίας του Σ.Α.Τ της Ε.Χ.Α.Ε.

2. Μέσω του δικτύου καταστημάτων της Τράπεζας EFG Eurobank Ergasias AE για όσους εκ των μετόχων έχουν ζητήσει την εξαίρεση του χειριστή τους στο Σ.Α.Τ.

3. Για όσους εκ των μετόχων δεν καταστεί δυνατή, για διάφορους λόγους, η πίστωση μέσω των χειριστών τους, θα είναι δυνατή η είσπραξη του προσωρινού μερίσματος μέσω του δικτύου καταστημάτων της Τράπεζας EFG Eurobank Ergasias A.E.

Η είσπραξη του προσωρινού μερίσματος για τις περιπτώσεις 2 και 3 θα πραγματοποιείται με την προσκόμιση του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του μετόχου, ενώ η πληρωμή σε τρίτο πρόσωπο πραγματοποιείται μόνον με την προσκόμιση εξουσιοδότησης, η οποία θα φέρει τα πλήρη στοιχεία τόσο του δικαιούχου όσο και του εξουσιοδοτούμενου (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, Α.Δ.Τ. & Α.Φ.Μ.), θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από Αστυνομική ή άλλη Αρχή.

Οι εξοφλητικές αποδείξεις για τον μέτοχο θα παραδοθούν από τους Χειριστές. Στην περίπτωση είσπραξης του προσωρινού μερίσματος κατά τις παραπάνω περιπτώσεις 2 και 3, οι εξοφλητικές αποδείξεις για τον μέτοχο θα παραδοθούν από την EFG Eurobank Ergasias.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούνται οι μέτοχοι να επικοινωνούν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρείας τηλ. 210-9697411. Μερίσματα τα οποία δεν θα εισπραχθούν εντός 5ετίας παραγράφονται υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v