Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΑΝΥΟ: Αποκοπή δικαιώματος μερίσματος

Η εταιρεία ΣΑΝΥΟ ΕΛΛΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΕΒΕ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι σύμφωνα με απόφαση της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 30ης Ιουνίου 2008, το μέρισμα για τη χρήση 2007, ανέρχεται σε 0,02 ευρώ ανά μετοχή. Δικαιούχοι του ως άνω μερίσματος, θα είναι οι κάτοχοι μετοχών της Εταιρείας κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 14ης Ιουλίου 2008. Ημέρα αποκοπής του μερίσματος ορίσθηκε η 15η Ιουλίου 2008. Κατά συνέπεια από την ημέρα αυτή, οι μετοχές της Εταιρείας θα διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα είσπραξης του μερίσματος.

Η καταβολή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουλίου 2008, από την πληρώτρια Τράπεζα Πειραιώς, ως ακολούθως:

1) Μέσω των χειριστών στο Σ.Α.Τ. σύμφωνα με τα άρθρα 329 του Κανονισμού του Χ.Α. και του άρθρου 39 του Κανονισμού Λειτουργίας του Συστήματος Αυλων Τίτλων.

2) Μέσω του δικτύου των καταστημάτων της Τραπέζης Πειραιώς για όσους εκ των μετόχων έχουν ζητήσει εξαίρεση από το χειριστή τους στο Σ.Α.Τ. ή έχουν τις μετοχές τους στον ειδικό λογαριασμό της Μερίδας τους.

3) Οι κ.κ. Μέτοχοι για τους οποίους τυχόν δεν καταστεί δυνατή η πίστωση μέσω των χειριστών τους, θα μπορούν να εισπράξουν το μέρισμα από την 29η Ιουλίου 2008 μέσω του δικτύου καταστημάτων της Τραπέζης Πειραιώς. Η είσπραξη του μερίσματος για τις παραπάνω υπ αριθμ. 2 και 3 περιπτώσεις είναι δυνατή μέχρι τη 31η Δεκεμβρίου 2008 και θα πραγματοποιείται με τη κοινοποίηση του Κ.Α.Μ.Ε. (Κωδικός Αριθμός Μερίδας Επενδυτή - Σ.Α.Τ.) και την επίδειξη του Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας του μετόχου, ενώ η πληρωμή σε τρίτο πρόσωπο θα πραγματοποιείται μόνον με την προσκόμιση εξουσιοδότησης, η οποία θα φέρει τα πλήρη στοιχεία τόσο του δικαιούχου όσο και του εξουσιοδοτημένου (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, Α.Δ.Τ. & Α.Φ.Μ.), θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από Αστυνομική ή άλλη Αρχή.

Μετά την 1η Ιανουαρίου 2009 η πληρωμή του μερίσματος, για τη χρήση 2007, θα πραγματοποιείται μόνο από τα κεντρικά γραφεία της Εταιρίας (12ο χλμ Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, Μεταμόρφωση)

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούνται οι κ.κ. μέτοχοι να επικοινωνούν με την Διεύθυνση Επενδυτικών Σχέσεων της Εταιρίας (Υπεύθυνη κα Αναστασία Παπαδοπούλου), τηλ. 210 2894620, 6974 500969.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v