Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

DIONIC: Αποκοπή δικαιώματος μερίσματος

Η εταιρία ΝΤΙΟΝΙΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ ανακοινώνει κατ' άρθρο 279 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών ότι, σύμφωνα με απόφαση της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της κατά τη συνεδρίαση της 26ης Ιουνίου 2008, το μέρισμα για τη χρήση 2007 ανέρχεται σε 723.249,65 ευρώ που αναλογεί σε 0,025 ευρώ ανά μετοχή. Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι μέτοχοι κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 12ης Αυγούστου 2008. Ημέρα αποκοπής του δικαιώματος ορίσθηκε η 13η Αυγούστου 2008 από την οποία οι μετοχές της εταιρίας θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα είσπραξης μερίσματος για τη χρήση 2007. Η καταβολή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με τη νέα διαδικασία που καθορίζεται από το άρθρο 329 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών και 39 του Κανονισμού του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών, μέσω της Τράπεζας EFG EUROBANK ERGASIAS A.E από την 22α Αυγούστου 2008 μέχρι 22α Οκτωβρίου 2008 ως ακολούθως:

1. Στους χειριστές των δικαιούχων Μετόχων στο Σ.Α.Τ. (θεματοφύλακες - χρηματιστηριακές εταιρίες), εφόσον τους έχει χορηγηθεί το δικαίωμα είσπραξης.

2. Μέσω πίστωσης λογαριασμού στην Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias Α.Ε. για τους μετόχους που έχουν εξουσιοδοτήσει την Τράπεζα για την είσπραξη του μερίσματος.

3. Μέσω του Δικτύου των καταστημάτων της Τράπεζας EFG Eurobank Ergasias Α.Ε. για όσους εκ των μετόχων δεν έχουν παράσχει ή έχουν ζητήσει εξαίρεση από τον χειριστή τους στο Σ.Α.Τ. (τουλάχιστον πέντε εργάσιμες ημέρες πριν από την ημερομηνία πληρωμής του μερίσματος με σχετική επιστολή τους στο Κ.Α.Α.) ή έχουν τις μετοχές τους στον ειδικό λογαριασμό της Μερίδας τους, είτε για όσες μετοχές τηρούνται σε μερίδες μη εμφανισθέντων επενδυτών ή εφόσον δεν καταστεί δυνατή, για διάφορους λόγους, η πίστωση μέσω των χειριστών τους

Η είσπραξη του μερίσματος για την περίπτωση 3 θα πραγματοποιείται με την προσκόμιση του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας Η είσπραξη του μερίσματος είναι δυνατή δι' αντιπροσώπου εφόσον προσκομισθεί εκτός από τα ανωτέρω έγγραφα και εξουσιοδότηση με τα πλήρη στοιχεία του δικαιούχου και του εξουσιοδοτούμενου (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, Α.Δ.Τ. & Α.Φ.Μ.), θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από Αστυνομική ή άλλη Αρχή.

Μετά την παραπάνω ημερομηνία (22α Οκτωβρίου 2008) λήξης της προθεσμίας καταβολής του μερίσματος από την Τράπεζα EFG EUROBANK AE, η πληρωμή των μερισμάτων θα πραγματοποιείται μόνον από τα γραφεία της εταιρίας στις Αχαρνές Αττικής και στη διεύθυνση Αριστοτέλους αρ. 95.

Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. Μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της εταιρίας τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (τηλ. επικοινωνίας: 210 24.19.637 (υπεύθυνη κα Aποστολοπούλου).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v