Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

KEGO: Αποκοπή δικαιώματος μερίσματος

Η KEGO A.E., ανακοινώνει ότι το μέρισμα για τη χρήση 2007, το οποίο ενεκρίθη από την Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της 22ας Μαΐου 2008, ανέρχεται σε 0,10 ευρώ ανά μετοχή. Δικαιούχοι του μερίσματος θα είναι οι κάτοχοι μετοχών της Εταιρείας κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών την Δευτέρα 7 Ιουλίου 2008. Ημερομηνία αποκοπής του μερίσματος ορίζεται η Τρίτη 8 Ιουλίου 2008, όπου οι μετοχές θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα μερίσματος χρήσης 2007. Η πληρωμή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί μέσω της EFG Eurobank-Ergasias A.E., από την Τρίτη 15 Ιουλίου 2008.

Σύμφωνα με τη διαδικασία πληρωμής μερίσματος, όπως αυτή ορίζεται από το άρθρο 329 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών και το άρθρο 39 του Κανονισμού της Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. ( πρώην Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών ), η καταβολή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους:

1. Μέσω των Χειριστών (Τράπεζες & Χρηματιστηριακές Εταιρείες ) στο Σύστημα ?ϋλων Τίτλων ( Σ.Α.Τ. ).

2. Μέσω του δικτύου των καταστημάτων της EFG Eurobank-Ergasias Α.Ε. για όσους εκ των κ.κ. μετόχων έχουν ζητήσει εξαίρεση από τον χειριστή τους στο Σ.Α.Τ. της περίπτωσης 1.

3. Οι κ.κ. μέτοχοι για τους οποίους τυχόν δεν καταστεί δυνατή η πίστωση μέσω των χειριστών τους σύμφωνα με την περίπτωση 1, θα μπορούν να εισπράξουν το μέρισμα από την Τρίτη 22 Ιουλίου 2008 μέσω του δικτύου καταστημάτων της EFG Eurobank-Ergasias Α.Ε.

Η είσπραξη του μερίσματος από το δίκτυο της EFG Eurobank-Ergasias Α.Ε., πραγματοποιείται με την κοινοποίηση του Σ.Α.Τ. και την επίδειξη του Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας σε οποιαδήποτε κατάστημα της τράπεζας. Η είσπραξη μερίσματος μπορεί να γίνει από νόμιμο εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο του μετόχου, με την προσκόμιση της εξουσιοδότησης με τα πλήρη στοιχεία του δικαιούχου και του εξουσιοδοτημένου προσώπου, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής τους δικαιούχου από αρμόδια αρχή. Παρακαλούνται οι κ.κ. χειριστές να απευθύνονται στην τράπεζα EFG Eurobank-Ergasias Α.Ε. στην Διεύθυνση Θεματοφυλακής & Χρεογράφων, Υπηρεσία Αναδόχων, Ιωλκού & Φιλικής Εταιρείας, Κτήριο Α, 142 34 Νέα Ιωνία, στον κ. Βασίλη Αθανασόπουλο τηλ 210 3523643 fax 210 3523440 email: [email protected]

Για πληροφορίες και διευκρινήσεις οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Μετόχων της Εταιρείας με την κα. Παναγιωτάκη Κωνσταντίνα στο τηλέφωνο 210 6698373.

Υπενθυμίζεται προς τους κ.κ. μετόχους ότι μερίσματα τα οποία δεν θα εισπραχθούν εντός 5ετίας παραγράφονται και περιέχονται οριστικώς υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v