Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Πληρωμή μερίσματος χρήσης 2007

Ανακοινώνεται από την εταιρεία "Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ - Π.ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΑΕ" ότι σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 30/06/2008 το μέρισμα για τη χρήση 2007 ανέρχεται σε 0,04 ευρώ ανά μετοχή. Δικαιούχοι του ως άνω μερίσματος είναι οι κάτοχοι μετοχών της Εταιρείας κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 3ης Ιουλίου 2008. Ημέρα αποκοπής του δικαιώματος ορίστηκε η Παρασκευή 4 Ιουλίου 2008. Κατά συνέπεια από την ημέρα αυτή οι μετοχές της Εταιρείας θα διαπραγματεύονται στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα είσπραξης μερίσματος. Η καταβολή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουλίου 2008 από την πληρώτρια τράπεζα EFG EUROBANK ERGASIAS Α.Ε. ως ακολούθως:

Α. Μέσω των χειριστών Σ.Α.Τ. σύμφωνα με τα άρθρα 329 του Κανονισμού του Χ.Α. και 39 του Κανονισμού του Κ.Α.Α.

B. Μέσω πίστωσης λογαριασμού στην Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias Α.Ε. για τους μετόχους που έχουν εξουσιοδοτήσει την Τράπεζα για την είσπραξη του μερίσματος.

Γ. Για όσους εκ των μετόχων δεν έχουν παράσχει ή έχουν ζητήσει εξαίρεση από τον χειριστή τους στο Σ.Α.Τ. ή έχουν ανακαλέσει τη σχετική εξουσιοδότηση (τουλάχιστον πέντε εργάσιμες ημέρες πριν από την ημερομηνία πληρωμής του μερίσματος με σχετική επιστολή τους στο Κ.Α.Α.) ή έχουν τις μετοχές τους στον ειδικό λογαριασμό της Μερίδας τους ή για όσες μετοχές τηρούνται σε μερίδες μη εμφανισθέντων επενδυτών ή εφόσον δεν καταστεί δυνατή, για διάφορους λόγους, η πίστωση μέσω των χειριστών τους, θα είναι δυνατή η είσπραξη του μερίσματος μέσω του δικτύου καταστημάτων της EFG EUROBANK ERGASIAS A.E.
Η είσπραξη του μερίσματος για την περίπτωση Γ θα πραγματοποιείται με την προσκόμιση του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του Μετόχου, ενώ η πληρωμή σε τρίτο πρόσωπο πραγματοποιείται μόνον με την προσκόμιση εξουσιοδότησης με τα πλήρη στοιχεία του δικαιούχου και του εξουσιοδοτούμενου προσώπου (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, Α.Δ.Τ. & Α.Φ.Μ.), θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από αρμόδια αρχή.

Η διαδικασία πληρωμής του μερίσματος μέσω της τράπεζας θα είναι δυνατή μέχρι 28/2/2009. Μετά την 28/2/2009 όσοι από τους δικαιούχους μετόχους δεν έχουν εισπράξει το μέρισμα χρήσης 2007, η πληρωμή θα γίνεται από τα γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα (Λένορμαν 205 - Κολωνός).

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούνται οι κύριοι μέτοχοι όπως επικοινωνήσουν με τον Υπεύθυνο Εξυπηρέτησης Μετόχων της εταιρείας κ. Κουτσομιχάλη τηλ. 210-5198000).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v