Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ: Αποκοπή δικαιώματος μερίσματος

H "ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΙ Ν.Α.Ε.", κατ? εφαρμογή του άρθρου 279 §1 του Κανονισμού του Χ.Α., ανακοινώνει ότι σύμφωνα με την απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 30.06.2008 το συνολικό καθαρό μέρισμα προς διανομή για τη χρήση 2007 ανέρχεται σε 531.661,20 ευρώ που ισοδυναμεί σε καθαρό μέρισμα 0,035 ευρώ ανά μετοχή. Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι κ. μέτοχοι της Εταιρείας κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 7/8/2008. Ως ημερομηνία αποκοπής ορίζεται η 8η Αυγούστου 2008. Έτσι από την 8/8/2008 οι μετοχές της Εταιρείας θα διαπραγματεύονται στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα απόληψης μερίσματος επί των κερδών της χρήσης 2007. Το ως άνω ποσό είναι απαλλαγμένο από κάθε παρακράτηση φόρου σύμφωνα με τον Ν. 2238/94, όπως ισχύει.

Η καταβολή του μερίσματος θα αρχίσει την 18.08.2008 και θα διενεργηθεί από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. (Πληρώτρια Τράπεζα) ως ακολούθως: -

Mέσω των εξουσιοδοτημένων χειριστών των δικαιούχων μετόχων στο Σ.Α.Τ.
(Χρηματιστηριακές Εταιρείες και Τράπεζες) για όσους εκ των μετόχων έχουν παράσχει σχετική εξουσιοδότηση. - Μέσω του δικτύου των καταστημάτων της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. για όσους εκ των μετόχων τηρούν τις μετοχές τους στον ειδικό λογαριασμό της μερίδας Σ.Α.Τ. ή δεν έχουν παράσχει ή έχουν ανακαλέσει τη σχετική εξουσιοδότηση προς τους χειριστές Σ.Α.Τ. (με σχετική επιστολή προς την "Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε." τουλάχιστον 5 εργάσιμες ημέρες πριν από την ημερομηνία πληρωμής του μερίσματος) ή για όσες μετοχές τηρούνται σε μερίδες μη εμφανισθέντων επενδυτών.

Στις περιπτώσεις αυτές, η πληρωμή του μερίσματος θα γίνεται απευθείας στο μέτοχο με την προσκόμιση της αστυνομικής του ταυτότητας, του Α.Φ.Μ. και του ΚΑΜΕ (Κωδικός Αριθμός Μερίδας Επενδυτή στο Σ.Α.Τ.). Σε περίπτωση πληρωμής μερίσματος σε πρόσωπο νόμιμα εξουσιοδοτημένο από τον μέτοχο πρέπει, πέραν των ανωτέρω στοιχείων, να προσκομίζεται στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. και η έγγραφη εξουσιοδότηση του μετόχου με βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής του από αρμόδια Δημόσια Αρχή. Μετά την 31/12/2008 η καταβολή θα πραγματοποιείται στα γραφεία της Εταιρείας στη διεύθυνση: Λεωφ. Αλίμου 7, ?λιμος Αττικής, κατόπιν συνεννόησης με το Τμήμα Μετόχων της εταιρείας (τηλ. 210 9886187). Η Εταιρεία θα χορηγήσει τη σχετική Βεβαίωση Πληρωμής Μερίσματος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v