Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

CENTRIC: Αποκοπή δικαιώματος μερίσματος

Η εταιρεία CENTRIC ΠΟΛΥΜΕΣΑ Α.Ε. σύμφωνα με την απόφαση της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της 30ης Ιουνίου 2008, γνωστοποιεί τη διανομή μερίσματος ποσού 0,00432 ευρώ ανά μετοχή. Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι εγγεγραμμένοι στο αρχείο μετόχων της εταιρείας κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χ.Α. της 20/08/2008. Από την 21/08/2008 η μετοχή της εταιρείας θα διαπραγματεύεται χωρίς το μέρισμα. Η καταβολή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί την 29/08/2008 μέσω της πληρώτριας τράπεζας, ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Το μέρισμα θα καταβληθεί σύμφωνα με τη διαδικασία που ρυθμίζουν ο Κανονισμός του Χ.Α. και ο Κανονισμός Λειτουργίας Σ.Α.Τ. και συγκεκριμένα με έναν από τους εξής τρόπους:

- μέσω των χειριστών στο Σ.Α.Τ. (άρθρα 329 του Κανονισμού του Χ.Α. και 39 του Κανονισμού Λειτουργίας Σ.Α.Τ.)

- μέσω του δικτύου καταστημάτων της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε., σε περίπτωση που ο μέτοχος ή ο Χειριστής ανακαλέσει την εξουσιοδότηση που έχει παρασχεθεί στο Χειριστή, υποβάλλοντας σχετική αίτηση στην Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. τουλάχιστον πέντε εργάσιμες μέρες πριν την ημερομηνία πληρωμής του μερίσματος.

-μέσω του δικτύου καταστημάτων της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε., για όσους μετόχους δεν καταστεί δυνατή η πίστωση μέσω των χειριστών τους.

Στις δύο τελευταίες περιπτώσεις η είσπραξη του μερίσματος θα πραγματοποιείται με την προσκόμιση του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του Μετόχου, ενώ η πληρωμή σε τρίτο πρόσωπο πραγματοποιείται μόνον με την προσκόμιση εξουσιοδότησης η οποία θα φέρει τα πλήρη στοιχεία τόσο του δικαιούχου Μετόχου, όσο και του εξουσιοδοτούμενου (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, Α.Δ.Τ.& Α.Φ.Μ.), θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από Αστυνομική ή άλλη Δημόσια Αρχή.

Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. Μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται: κα. Ζωή Μιχούδη, Υπεύθυνη Εξυπηρέτησης Μετόχων και Εταιρικών Ανακοινώσεων, τηλ. 210-9480000, email:[email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v