Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΡΙΝΤΕΝΚΟ: Αποκοπή δικαιώματος μερίσματος

Ανακοινώνεται ότι κατόπιν απόφασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρίας της 30ης Ιουνίου 2008 και βάσει του άρθρου 279 του Κανονισμού του Χ.Α., το μέρισμα της χρήσης 2007, που θα καταβληθεί στους κ.κ. Μετόχους ανέρχεται σε 6 λεπτά (ΕUR 0,06) ανά μετοχή. Δικαιούχοι μερίσματος είναι οι κ.κ. Μέτοχοι στη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών (Χ.Α.) της Τετάρτης 2 Ιουλίου 2008.

Από την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2007, οι μετοχές της Εταιρίας θα διαπραγματεύονται στο Χ.Α χωρίς το δικαίωμα απόληψης μερίσματος χρήσης 2007.

Η ημερομηνία έναρξης καταβολής του μερίσματος είναι η Παρασκευή 11 Ιουλίου 2008. Η καταβολή του μερίσματος στους δικαιούχους θα γίνει από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΕ με τους ακόλουθους τρόπους:

1. Μέσω των χειριστών στο Σύστημα Αυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), σύμφωνα με τα άρθρα 329 του Κανονισμού του Χ.Α. και 39 του Κανονισμού Λειτουργίας Συστήματος Αυλων Τίτλων των Ελληνικών Χρηματιστηρίων ΑΕ (πρώην Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών (Κ.Α.Α.)).

2. Μέσω του δικτύου των καταστημάτων της ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε., για όσους εκ των κ.κ. Μετόχων έχουν ζητήσει εξαίρεση από το χειριστή τους στο Σ.Α.Τ.

3. Για όσους εκ των κ.κ. Μετόχων δεν καταστεί, για διάφορους λόγους, δυνατή η πίστωση μέσω των χειριστών τους, θα είναι δυνατή η είσπραξη του μερίσματος μέσω του Δικτύου των καταστημάτων της ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.

Η είσπραξη του μερίσματος από τους κκ. Μετόχους για τις περιπτώσεις 2 και 3 είναι δυνατή μέχρι την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008 και πραγματοποιείται με την προσκόμιση της βεβαίωσης δικαιούχου μερίσματος και την επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, είτε αυτοπροσώπως είτε με νόμιμα εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπό τους.

Από την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2008 η πληρωμή του μερίσματος χρήσης 2007 θα πραγματοποιείται μόνο από τα γραφεία της RIDENCO A.E., Αιγιαλείας 52, 151 25 Παράδεισος Αμαρουσίου. Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. Μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Μετόχων της Εταιρίας (αρμόδιος κ. Μιχ. Μανουσάκης) στο τηλέφωνο 210 - 8771700.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v