Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΤΜΑ: Αποκοπή δικαιώματος μερίσματος

Ανακοινώνεται στους κ.κ. μετόχους της εταιρείας ΕΤΜΑ Α.Ε. ότι, σύμφωνα με την από 30/6/2008 απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνελεύσεως των μετόχων, το καθαρό μέρισμα της χρήσεως 2007 μόνο για τις προνομιούχους μετοχές είναι 0,048 ευρώ ανά προνομιούχο μετοχή. Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι κάτοχοι προνομιούχων μετοχών της εταιρείας στις 13 Αυγούστου 2008.

Ημερομηνία έναρξης καταβολής του μερίσματος ορίζεται η 25η Αυγούστου 2008.
 
Το μέρισμα θα καταβληθεί σύμφωνα με τη διαδικασία που καθορίζεται από τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών (άρθρο 329) και τον Κανονισμό της Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. (Κ.Α.Α) (άρθρο 39), και η πληρωμή του θα γίνεται μέσω της Τραπέζης ALPHA BANK (πληρώτρια Τράπεζα) με τους ακόλουθους τρόπους :

1) Μέσω των χειριστών των δικαιούχων μετόχων στο Σ.Α.Τ, οι οποίοι έχουν παράσχει προς τους χειριστές ειδική εξουσιοδότηση για την είσπραξη μερίσματος.

2) Στους ίδιους τους μετόχους εφ' όσον έχουν ανακαλέσει ή δεν έχουν παράσχει τη σχετική εξουσιοδότηση σε χειριστή, με την προσκόμιση στα Καταστήματα της ALPHA BANK :

- Δελτίου της αστυνομικής τους ταυτότητας

- Των στοιχείων μερίδος τους στο Σ.Α.Τ εφ' όσον τηρούν το χαρτοφυλάκιό τους στην Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. (Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών)

3) Η είσπραξη του μερίσματος από τρίτο πρόσωπο είναι δυνατή εφ' όσον προσκομισθεί, εκτός των ανωτέρω, και εξουσιοδότηση με τα πλήρη στοιχεία του δικαιούχου και του
εξουσιοδοτουμένου, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής της από αστυνομική ή άλλη αρχή.

Η πληρωμή του μερίσματος χρήσεως 2007 μέσω της ALPHA BANK θα είναι δυνατή επί ένα έτος. Μετά τη λήξη της προθεσμίας αυτής η καταβολή θα γίνεται μόνο στα γραφεία της εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν ν' απευθύνονται στο τμήμα Εξυπηρετήσεως Μετόχων της εταιρείας στο τηλ. 210 34.64.763.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v