Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΛΑΜΨΑ: Αποκοπή δικαιώματος μερίσματος

Ανακοινώνεται από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΛΑΜΨΑ Α.Ε. ότι σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 30/06/2008 το μέρισμα για την χρήση 2007 ανέρχεται σε 0,10 ευρώ ανά μετοχή.

Δικαιούχοι είσπραξης του μερίσματος είναι οι κ.κ. Μέτοχοι κάτοχοι μετοχών της Εταιρείας κατά τη λήξη της συνεδριάσεως του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 02/07/2008.

Από την 03/07/2008 οι μετοχές της Εταιρείας τελούν υπό διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα απολήψεως μερίσματος επί των κερδών της χρήσεως 2007.

Ημερομηνία ενάρξεως καταβολής του μερίσματος θα είναι η 11/07/2008.

Η καταβολή του μερίσματος θα γίνει από την Τράπεζα ALPHA BANK Α.Ε. με τους παρακάτω τρόπους :

1. Μέσω των χειριστών στο Σ.Α.Τ. και σύμφωνα με τη νέα διαδικασία διανομής όπως ορίζεται στα άρθρα 329 του Κανονισμού του Χ.Α. και 39 του Κανονισμού του Κ.Α.Α.

2. Μέσω του δικτύου καταστημάτων της ALPHA BANK για όσους εκ των μετόχων τηρούν το χαρτοφυλάκιο τους στη ΕΧΑΕ ή δεν έχουν παράσχει ή έχουν ανακαλέσει την εξουσιοδότηση σε χειριστή για την είσπραξη του μερίσματος .

3. Για όσους εκ των μετόχων δεν καταστεί δυνατή , για διάφορους λόγους , η πίστωση μέσω των χειριστών τους , θα είναι δυνατή η είσπραξη του μερίσματος μέσω του δικτύου καταστημάτων της ALPHA BANK .

Για την είσπραξη του μερίσματος των περιπτώσεων 2 και 3 είναι απαραίτητο οι κ.κ. Μέτοχοι να προσκομίσουν το δελτίο της αστυνομικής τους ταυτότητας και την εκτύπωση των στοιχείων της Μερίδας του Συστήματος Αϋλων Τίτλων.

Η είσπραξη του μερίσματος από τρίτο πρόσωπο είναι δυνατή εφόσον προσκομίσει εκτός από τα ανωτέρω και εξουσιοδότηση με τα πλήρη στοιχεία του δικαιούχου, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από Αστυνομική ή άλλη αρμόδια αρχή.

Παρακαλούνται οι κ.κ. Χειριστές να απευθύνονται στη Διεύθυνση Υποστηρίξεως Δραστηριοτήτων Corporate & Investment Banking της Alpha Bank, Τμήμα Υποστηρίξεως Αυξήσεων, Κα. Μαρία Βλάχου, τηλ. 210-3265530, Σταδίου 40 Αθήνα.

Για κάθε πληροφορία οι κ.κ. Μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Μετόχων της Εταιρείας, Κος Κων/νος Κυριάκος, τηλ. 210-3330000, Βασ.Γεωργίου Α? 1 Αθήνα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v