Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ: Πληρωμή μερίσματος χρήσης 2007

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία, Βογιατζόγλου Systems AE, γνωστοποιεί στους κ.κ. μετόχους της ότι, σύμφωνα με απόφασή της από 30/6/2008 Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας, το μέρισμα της χρήσης 2007 ανέρχεται σε ευρώ 0,20 ανά μετοχή.

Δικαιούχοι του εν λόγω μερίσματος είναι οι κάτοχοι μετοχών της Εταιρείας κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 02/07/2008,ημέρα Τετάρτη .Από την 03/07/2008, ημέρα Πέμπτη οι μετοχές θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα μερίσματος χρήσης 2007.
Το μέρισμα θα καταβληθεί σύμφωνα με τη διαδικασία που καθορίζεται από τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών, άρθρο 329 και άρθρο 39 του Κανονισμού του Κ.Α.Α (ήδη ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Α.Ε.)

Ημερομηνία έναρξης διανομής μερίσματος ορίζεται η Παρασκευή 11/7/2008.
Η καταβολή του μερίσματος θα γίνει από την Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias ΑΕ με τους παρακάτω τρόπους:

1.Μέσω των χειριστών στο Σ.Α.Τ. και σύμφωνα με τη νέα διαδικασία διανομής, όπως ορίζεται στα άρθρα 329 του Κανονισμού του Χ.Α. και 39 του Κανονισμού του Κ.Α.Α( ήδη ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Α.Ε)

2.Μέσω πίστωσης λογαριασμού στην Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias Α.Ε. για τους μετόχους που έχουν εξουσιοδοτήσει την Τράπεζα για την είσπραξη του μερίσματος.

3.Για όσους εκ των μετόχων έχουν ζητήσει εξαίρεση από το χειριστή τους στο Σ.Α.Τ. ή δεν καταστεί δυνατή, για διάφορους λόγους, η πίστωση μέσω των χειριστών τους, θα είναι δυνατή η είσπραξη του μερίσματος μέσω του δικτύου καταστημάτων της Τράπεζας EFG Eurobank Ergasias Α.Ε.

Η είσπραξη του μερίσματος μέσω της πληρώτριας Τράπεζας είναι δυνατή μέχρι την 31/12/2013 και θα πραγματοποιείται με την προσκόμιση του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του Μετόχου, ενώ η πληρωμή σε τρίτο πρόσωπο πραγματοποιείται μόνον με την προσκόμιση εξουσιοδότησης με τα πλήρη στοιχεία του δικαιούχου και του εξουσιοδοτούμενου προσώπου (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, Α.Δ.Τ. & Α.Φ.Μ.), θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από αρμόδια αρχή.
 
Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Μετόχων της εταιρείας στο τηλ. 210-2888625.

Μερίσματα τα οποία δεν θα εισπραχθούν εντός 5ετίας παραγράφονται υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v