Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΝΤΡΟΥΚΦΑΡΜΠΕΝ: Αποκοπή δικαιώματος μερίσματος

H Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εταιρίας ΝΤΡΟΥΚΦΑΡΜΠΕΝ ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ της 27/06/2008, αποφάσισε ομόφωνα τη διανομή μερίσματος 0,05 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση 2007. Δικαιούχοι του μερίσματος θα είναι οι εγγεγραμμένοι στο αρχείο μετόχων της Εταιρίας μετά το πέρας της συνεδρίασης στο Χ.Α. κατά την Παρασκευή 4 Ιουλίου 2008. Κατά συνέπεια από τη Δευτέρα 7 Ιουλίου 2008 (ημερομηνία αποκοπής) οι μετοχές της εταιρίας θα διαπραγματεύονται στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα λήψης μερίσματος χρήσης 2007.

Η καταβολή του μερίσματος θα αρχίσει την Τρίτη 15 Ιουλίου 2008 από τα καταστήματα της ΤΡΑΠΕΖΑΣ EFG EUROBANK ERGASIAS ΑΕ στους χειριστές Σ.Α.Τ. (Θεματοφύλακες και Χρηματιστηριακές Εταιρίες) των δικαιούχων μετόχων, με τους παρακάτω τρόπους:

1.Μέσω των χειριστών στο Σ.Α.Τ., και σύμφωνα με τη νέα διαδικασία διανομής, όπως ορίζεται στα άρθρα 329 του Κανονισμού του Χ.Α. και 39 του Κανονισμού Λειτουργίας του Σ.Α.Τ. της Ε.Χ.Α.Ε., οι οποίοι έχουν αποδεχθεί τους όρους της σύμβασης διανομής προσόδων μεταξύ της πληρώτριας Τράπεζας και των Χειριστών, σύμφωνα με τα παραπάνω.

2.Μέσω του δικτύου καταστημάτων της EFG EUROBANK ERGASIAS AE για όσους εκ των μετόχων έχουν ζητήσει την εξαίρεση του χειριστή τους στο Σ.Α.Τ. ή έχουν τις μετοχές τους στον ειδικό λογαριασμό της Μερίδας τους ή για όσες μετοχές τηρούνται σε μερίδες μη εμφανισθέντων επενδυτών.

3.Για όσους εκ των μετόχων δεν καταστεί δυνατή, για διάφορους λόγους, η πίστωση μέσω των χειριστών τους, θα είναι δυνατή η είσπραξη του μερίσματος μέσω του δικτύου καταστημάτων της EFG EUROBANK ERGASIAS A.E.

Η είσπραξη του μερίσματος για τις περιπτώσεις 2 και 3 θα πραγματοποιείται με την προσκόμιση του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του Μετόχου, ενώ η πληρωμή σε τρίτο πρόσωπο πραγματοποιείται μόνον με την προσκόμιση εξουσιοδότησης με τα πλήρη στοιχεία του δικαιούχου και του εξουσιοδοτούμενου προσώπου, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από αρμόδια αρχή.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούνται οι κ.κ. μέτοχοι να απευθύνονται στο Τμήμα Μετόχων της Εταιρίας (κα. Ζ. Κτιστάκη, τηλ: 210 5519300).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v