Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΡΕΤΑ: Πληρωμή μερίσματος για τη χρήση 2007

Η ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ Α.Β.Ε.Ε. ανακοινώνει, σύμφωνα με το άρθρο 279 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών την απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρίας της 30.6.2008 ότι το μέρισμα για την χρήση 2007 ανέρχεται σε 0,021 ευρώ ανά μετοχή. Δικαιούχοι του ως άνω μερίσματος είναι οι κάτοχοι μετοχών της Εταιρίας κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών της Τρίτης, 1.7.2008. Ημέρα αποκοπής του δικαιώματος ορίστηκε η Τετάρτη, 2.7.2008, συνεπώς, από την ημέρα αυτή η μετοχή θα διαπραγματεύεται στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα στο ως άνω μέρισμα. Η καταβολή του ως άνω μερίσματος θα γίνει στους μετόχους της Εταιρίας την 10.7.2008 από την πληρώτρια τράπεζα "EFG Eurobank Ergasias Α.Ε.", ως ακολούθως:

1. Μέσω των χειριστών των μετόχων στο Σύστημα ?υλων Τίτλων, σύμφωνα με τα άρθρα 329 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών και 39 του Κανονισμού Λειτουργίας του Συστήματος ?υλων Τίτλων.

2. Μέσω του δικτύου των καταστημάτων της πληρώτριας τράπεζας "EFG Eurobank Ergasias Α.Ε." για όσους εκ των μετόχων έχουν ζητήσει εξαίρεση από τον χειριστή τους στο Σύστημα ?υλων Τίτλων ή έχουν τις μετοχές τους στον ειδικό λογαριασμό της Μερίδας Επενδυτή τους.

3. Για όσους εκ των μετόχων για διαφόρους λόγους δεν καταστεί δυνατή η πίστωση μέσω των χειριστών τους, θα είναι δυνατή η είσπραξη του μερίσματος από την 23.7.2008 μέσω του δικτύου των καταστημάτων της πληρώτριας τράπεζας "EFG Eurobank Ergasias Α.Ε.". Η είσπραξη του μερίσματος για τις παραπάνω 2 και 3 περιπτώσεις είναι δυνατή μέχρι την 30.6.2009 και πραγματοποιείται με την επίδειξη του Κ.Α.Μ.Ε. (Κωδικός Αριθμός Μερίδας Επενδυτή του Συστήματος ?υλων Τίτλων) και του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, είτε αυτοπροσώπως είτε με νόμιμα εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπό τους.

4. Μετά την παραπάνω ημερομηνία, 30.6.2009, η καταβολή του μερίσματος θα γίνεται από τα γραφεία του υποκαταστήματος της Εταιρίας στο 23ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας, Τ.Κ. 145 68, Κρυονέρι Αττικής.

Για κάθε πληροφορία οι κ.κ. Μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρίας μας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v