Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΝΙΚΑΣ: Πληρωμή μερίσματος - Ορθή επανάληψη

Η εταιρεία Π.Γ. ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ ανακοινώνει ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της που συνήλθε την 27/06/2008 αποφάσισε τη διανομή μερίσματος 0,025 ευρώ ανά μετοχή.

Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι κάτοχοι μετοχών της Εταιρίας στην λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών (Χ.Α.) της 14/7/2008. Από την 15/7/2008 οι μετοχές θα διαπραγματεύονται στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα για μέρισμα χρήσης 2007.

Το μέρισμα θα καταβληθεί σύμφωνα με τη διαδικασία που καθορίζεται από τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών, άρθρο 329 και τον Κανονισμό του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών, άρθρο 39.

Η πληρωμή του μερίσματος θα γίνεται από το κεντρικό κατάστημα και το δίκτυο υποκαταστημάτων της EFG EUROBANK, από την 23η Ιουλίου 2008 ως ακολούθως:

1. Στους χειριστές των δικαιούχων Μετόχων (θεματοφύλακες / χρηματιστηριακές εταιρείες), εφ' όσον τους έχει χορηγηθεί το δικαίωμα είσπραξης.

2. Στους ίδιους τους Μετόχους, εφ' όσον έχουν ανακαλέσει ή δεν έχουν παράσχει τη σχετική εξουσιοδότηση σε χειριστή, με την προσκόμιση στα καταστήματα της EFG EUROBANK:
Του Δελτίου Αστυνομικής τους ταυτότητας.

Των στοιχείων μερίδας τους στο Σ.Α.Τ. εφ' όσον τηρούν το χαρτοφυλάκιο τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών.

Σε περίπτωση είσπραξης του μερίσματος από τρίτο πρόσωπο έγγραφη εξουσιοδότηση θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από Τράπεζα ή Αστυνομική Αρχή στην οποία θα αναγράφονται τα πλήρη στοιχεία του Μετόχου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο τμήμα μετόχων της Εταιρίας, στο τηλέφωνο 210 - 8187300 (Υπεύθυνη Εξυπηρέτησης Μετόχων κα Βιβή Φλώρου).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v