Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΟΡΔΕΛΛΟΥ: Αποκοπή δικαιώματος μερίσματος

Ανακοινώνεται από την εταιρεία ΑΦΟΙ. Χ. ΚΟΡΔΕΛΛΟΥ ΑΕΒΕ, ότι σύμφωνα με την απόφαση της από 27/06/2008 Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας, το μέρισμα της χρήσης 2007 ανέρχεται σε 0,03 ευρώ ανά μετοχή. Δικαιούχοι του εν λόγω μερίσματος είναι οι κάτοχοι μετοχών της Εταιρείας κατά της συνεδρίασης του χρηματιστηρίου Αθηνών της 01/07/2008. Από την 02/07/2008 οι μετοχές θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα μερίσματος χρήσης 2007. Ημερομηνία έναρξης διανομής μερίσματος ορίζεται η 08/07/2008. Η καταβολή του μερίσματος θα γίνει από την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ με τους εξής τρόπους:

1) Μέσω των χειριστών στο Σ.Α.Τ. και σύμφωνα με την νέα διαδικασία διανομής, όπως ορίζεται στα άρθρα 329 του Κανονισμού του Χ.Α. και 39 του Κανονισμού του Κ.Α.Α. (νυν Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε)

2) Μέσω του δικτύου καταστημάτων της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ για όσους εκ των μετόχων έχουν ζητήσει εξαίρεση του χειριστή του Σ.Α.Τ.

3) Για όσους εκ των μετόχων δεν κατέστει δυνατή , για διάφορους λόγους , η πίστωση μέσω των χειριστών τους , θα είναι δυνατή η είσπραξη του μερίσματος μέσω του δικτύου καταστημάτων της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ . Η είσπραξη του μερίσματος για τις περιπτώσεις 2 και 3 είναι δυνατή μέχρι 15/06/2009 και θα πραγματοποιείται με την προσκόμιση του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του μετόχου , και με την επίδειξη του ΚΑΜΕ (Κωδικός Αριθμός Μερίδας Επενδυτή Σ.Α.Τ.) , ενώ η πληρωμή σε τρίτο πρόσωπο πραγματοποιείται μόνο με την προσκόμιση εξουσιοδότησης θεωρημένης για το γνήσιο της υπογραφής από Αστυνομική ή άλλη Αρχή . Μετά την παραπάνω ημερομηνία (15/06/2009) η καταβολή του μερίσματος θα γίνεται στα γραφεία της εταιρείας Λούτσας & Πελοποννήσου , Μάνδρα Αττικής . Μερίσματα τα οποία δεν θα εισπραχθούν εντός 5ετίας παραγράφονται υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου . Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της εταιρείας τηλ 2105500920 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες .

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v