Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

INFORMER: Αποκοπή δικαιώματος μερίσματος

Εταιρεία INFORMER AE ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της 26ης Ιουνίου 2008, το μέρισμα για τη χρήση 2007 ανέρχεται σε Ευρώ 0,01 (ένα λεπτό) ανά μετοχή.

Δικαιούχοι της είσπραξης του μερίσματος είναι οι κ.κ. μέτοχοι, κάτοχοι μετοχών της Εταιρείας κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 30ης Ιουνίου 2008, ημέρα Δευτέρα, σύμφωνα με τα αρχεία της Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. (πρώην Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών). Από την 1η Ιουλίου 2008, ημέρα Τρίτη, οι μετοχές της Εταιρείας θα διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα απολήψεως μερίσματος επί των κερδών της χρήσεως 2007.

Ημερομηνία έναρξης διανομής μερίσματος ορίζεται η 9η Ιουλίου 2008. Η καταβολή του μερίσματος θα γίνει από την Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias ΑΕ με τους παρακάτω τρόπους:
1. Μέσω των χειριστών στο Σ.Α.Τ. και σύμφωνα με τη νέα διαδικασία διανομής, όπως ορίζεται στο άρθρο 329 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών και το άρθρο 39 του Κανονισμού της Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. (πρώην Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών).

2. Μέσω του δικτύου καταστημάτων της Τράπεζας EFG Eurobank Ergasias ΑΕ για όσους εκ των μετόχων δεν έχουν παράσχει ή έχουν ανακαλέσει τη σχετική εξουσιοδότηση στους χειριστές τους στο Σ.Α.Τ., ή τηρούν τις μετοχές τους στον ειδικό λογαριασμό της Μερίδας τους, ή τηρούν τις μετοχές τους σε μερίδες μη εμφανισθέντων επενδυτών.

3. Για όσους εκ των μετόχων δεν καταστεί δυνατή, για διάφορους λόγους, η πίστωση μέσω των χειριστών τους, θα είναι δυνατή η είσπραξη του μερίσματος μέσω του δικτύου καταστημάτων της Τράπεζας EFG Eurobank Ergasias ΑΕ.

Η είσπραξη του μερίσματος για τις περιπτώσεις 2 και 3 θα πραγματοποιείται με την προσκόμιση του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του Μετόχου, ενώ η πληρωμή σε τρίτο πρόσωπο πραγματοποιείται μόνο με τη προσκόμιση εξουσιοδότησης η οποία θα φέρει τα πλήρη στοιχεία τόσο του δικαιούχου όσο και του εξουσιοδοτούμενου, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από Αστυνομική ή άλλη αρχή. Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Μετόχων της Εταιρείας, τηλ. 210-9009354, υπεύθυνο πρόσωπο κος Διονύσης Πολλάτος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v