Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

KLEEMANN: Αποκοπή δικαιώματος μερίσματος

Η εταιρεία KLEEMANN ανακοινώνει, ότι σύμφωνα με το άρθρο 279 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών και την απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρίας της 19ης Ιουνίου 2008, το μέρισμα για τη χρήση 2007 ανέρχεται σε 0,32 Ευρώ ανά μετοχή. Δικαιούχοι του ως άνω μερίσματος είναι οι κάτοχοι μετοχών της Εταιρείας κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών την Δευτέρα 7 Ιουλίου 2008. Ημέρα αποκοπής του δικαιώματος ορίστηκε η Τρίτη, 8 Ιουλίου 2008. Κατά συνέπεια, από την ημέρα αυτή οι μετοχές της Εταιρείας θα διαπραγματεύονται στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα είσπραξης μερίσματος. Η έναρξη καταβολής του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 16 Ιουλίου 2008 από την πληρώτρια τράπεζα ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε., (Τμήμα Θεσμικών και Ιδιοκτησίας της Τράπεζας Πειραιώς, Αριστείδου 4, 1ος όροφος, Αθήνα Τ.Κ. 105 59) στους δικαιούχους ως ακολούθως:

1. Μέσω των χειριστών των δικαιούχων στο Σ.Α.Τ., σύμφωνα με τα άρθρα 329 του Κανονισμού του Χ.Α. και 39 του Κανονισμού του Κ.Α.Α. (αρμόδιος στην Τράπεζα Πειραιώς ο κος Γ. Αλτής τηλ. 210 32 88 747).

2. Μέσω του δικτύου των καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς, για όσους εκ των μετόχων έχουν ζητήσει εξαίρεση από το χειριστή τους στο Σ.Α.Τ. ή έχουν τις μετοχές τους στον ειδικό λογαριασμό της μερίδας τους.

3. Για όσους εκ των μετόχων δεν καταστεί, για διάφορους λόγους, δυνατή η πίστωση μέσω των χειριστών τους, θα είναι δυνατή η είσπραξη του μερίσματος από τις 22 Ιουλίου 2008, μέσω του Δικτύου των καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς.

Η είσπραξη του μερίσματος για τις παραπάνω 2 και 3 περιπτώσεις είναι δυνατή μέχρι 31/12/2013 και θα πραγματοποιείται με την προσκόμιση του αντιγράφου με τα στοιχεία στο Σ.Α.Τ. (Κ.Α.Μ.Ε.) και την επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, είτε αυτοπροσώπως είτε με νόμιμα εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπό τους. Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. Μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρείας στο τηλ. 23410 38100.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v