Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

YALCO: Αποκοπή δικαιώματος μερίσματος

Tο Διοικητικό Συμβούλιο της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία "Σ.Δ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΥΙΟΣ Α.Ε.-YALCO" σύμφωνα με το άρθρο 279 του Κανονισμού του Χ.Α, γνωστοποιεί στους κ.κ. Μετόχους της ότι, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας της 25ης Ιουνίου 2008 αποφάσισε τη διανομή μερίσματος για τη χρήση 2007 ύψους 606.814,52 ευρώ ή 0,046 ευρώ ανά μετοχή. Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι κάτοχοι μετοχών της Εταιρείας κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 25ης Ιουλίου 2008, σύμφωνα με την εκκαθάριση της εταιρείας "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Α.Ε.".

Από την 28η Ιουλίου 2008, οι μετοχές θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα μερίσματος χρήσης 2007. Ημερομηνία έναρξης διανομής μερίσματος ορίζεται η 5η Αυγούστου 2008. Το μέρισμα θα καταβληθεί σύμφωνα με τη διαδικασία που καθορίζεται από τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών, άρθρο 329 και τον Κανονισμό της εταιρείας "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Α.Ε.", άρθρο 39. Η καταβολή του μερίσματος θα γίνει από την Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias Α.Ε. με τους παρακάτω τρόπους :

1. Μέσω των χειριστών Σ.Α.Τ. των δικαιούχων μετόχων εφόσον τους έχει χορηγηθεί το δικαίωμα είσπραξης.

2. Μέσω του δικτύου των καταστημάτων της τράπεζας EFG Eurobank Ergasias Α.Ε. για όσους από τους μετόχους έχουν ζητήσει την εξαίρεση του χειριστή τους στο ΣΑΤ.

3. Μέσω του δικτύου των καταστημάτων της EFG Eurobank Ergasias Α.Ε. για όσους από τους μετόχους δεν έχουν δώσει ή έχουν ανακαλέσει τη σχετική εξουσιοδότηση στο χειριστή τους στο ΣΑΤ.

Η είσπραξη του μερίσματος για τις περιπτώσεις 2 και 3 θα πραγματοποιείται με την προσκόμιση :

α)Της "Βεβαίωσης Δικαιούχου Μερίσματος Ανωνύμων Αξιών".

β)Του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

γ)Του αριθμού φορολογικού μητρώου και την αρμόδια Δ.Ο.Υ. Η πληρωμή σε τρίτο πρόσωπο θα πραγματοποιείται μόνο με προσκόμιση έγγραφης εξουσιοδότησης θεωρημένης για το γνήσιο της υπογραφής από αρμόδια αρχή.

Η είσπραξη του μερίσματος μέσω των καταστημάτων της EFG Eurobank Ergasias Α.Ε. θα γίνεται μέχρι την 31η Αυγούστου 2009. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009 και μετά η πληρωμή του μερίσματος θα πραγματοποιείται μόνο από τα γραφεία της εταιρείας από 10:00 έως 14:00 μετά από τηλεφωνική επικοινωνία : 1. ΑΘΗΝΑ : Ανδρέα Μεταξά 9, Κηφισιά, τηλ. 210 - 62.99.999 2. ΘΕΣ/ΝΙΚΗ : 5ο χλμ. Εθν. Οδού Θεσ/νίκης - Κατερίνης, Δήμος Εχεδώρου, τηλ. 2310-573.300 Μερίσματα τα οποία δεν θα εισπραχθούν εντός 5ετίας παραγράφονται υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v