Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΠΛΑΘ: Αποκοπή δικαιώματος μερίσματος

Η εταιρεία Πλαστικά Θράκης ΑΒΕΕ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι , η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της 24ης Ιουνίου 2008 ενέκρινε τη διανομή μερίσματος ύψους 0,022 ευρώ ανά μετοχή.

Δικαιούχοι τους ως άνω μερίσματος θα είναι οι κάτοχοι μετοχών της Εταιρείας κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 8ης Ιουλίου 2008.

Ημέρα αποκοπής του μερίσματος ορίσθηκε η 9η Ιουλίου 2008. Κατά συνέπεια από την ημέρα αυτή οι μετοχές της Εταιρείας θα διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα είσπραξης του μερίσματος.

Η καταβολή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουλίου 2008 από την πληρώτρια Τράπεζα Πειραιώς ως ακολούθως:

1) Μέσω των χειριστών στο Σ.Α.Τ. σύμφωνα με τα άρθρα 329 του Κανονισμού του Χ.Α. και του άρθρου 39 του Κανονισμού Λειτουργίας του Συστήματος ?υλων Τίτλων

2) Μέσω του δικτύου των καταστημάτων της Τραπέζης Πειραιώς για όσους εκ των μετόχων έχουν ζητήσει εξαίρεση από το χειριστή τους στο Σ.Α.Τ. ή έχουν τις μετοχές τους στον ειδικό λογαριασμό της Μερίδας τους

3) Για όσους εκ των μετόχων για διάφορους λόγους δεν καταστεί δυνατή η πίστωση μέσω των χειριστών τους θα είναι δυνατή η είσπραξη του μερίσματος από την 23η Ιουλίου 2008 μέσω του δικτύου καταστημάτων της Τραπέζης Πειραιώς .

Η είσπραξη του μερίσματος για τις παραπάνω υπ αριθμ. 2 και 3 περιπτώσεις είναι δυνατή μέχρι της 31η Δεκεμβρίου 2008 και πραγματοποιείται με την κοινοποίηση του Κ.Α.Μ.Ε. (Κωδικός Αριθμός Μερίδος Επενδυτή Σ.Α.Τ.) και την επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, είτε αυτοπροσώπως είτε με νόμιμα εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπό τους.

Μετά την παραπάνω ημερομηνία η καταβολή του μερίσματος θα γίνεται από τα γραφεία της Εταιρείας στον ?λιμο Αττικής (Μαρίνου Αντύπα 20, 174 55), τηλ. 210-9875064, υπεύθυνη η κα Φ. Κυρλίδου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v