Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑΛΚΟΡ: Αποκοπή δικαιώματος μερίσματος

Σύμφωνα με την απόφαση της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρίας της 12ης Ιουνίου 2008, το καθαρό μέρισμα για τη χρήση 2007 ανέρχεται σε ευρώ 0,06 ανά μετοχή.

Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι κάτοχοι μετοχών της Εταιρίας στην λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών (Χ.Α.) της 25/6/2008. Από την 26/6/2008 οι μετοχές θα διαπραγματεύονται στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα για μέρισμα χρήσης 2007.

Το μέρισμα θα καταβληθεί σύμφωνα με τη διαδικασία που καθορίζεται από τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών, άρθρο 329 και τον Κανονισμό του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών, άρθρο 39.

Η πληρωμή του μερίσματος θα γίνεται από το κεντρικό κατάστημα και το δίκτυο υποκαταστημάτων της ALPHA BANK, από την 3η Ιουλίου 2008 μέχρι το τέλος του έτους ως ακολούθως:

1.Στους χειριστές των δικαιούχων Μετόχων (θεματοφύλακες - χρηματιστηριακές εταιρείες), εφ' όσον τους έχει χορηγηθεί το δικαίωμα είσπραξης.

2.Στους ίδιους τους Μετόχους, εφ? όσον έχουν ανακαλέσει ή δεν έχουν παράσχει τη σχετική εξουσιοδότηση σε χειριστή, με την προσκόμιση στα καταστήματα της ALPHA BANK:

-Του Δελτίου Αστυνομικής τους ταυτότητας.

-Των στοιχείων μερίδας τους στο Σ.Α.Τ. εφ' όσον τηρούν το χαρτοφυλάκιο τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών.

-Σε περίπτωση είσπραξης του μερίσματος από τρίτο πρόσωπο έγγραφη εξουσιοδότηση θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από Τράπεζα ή Αστυνομική Αρχή στην οποία θα αναγράφονται τα πλήρη στοιχεία του Μετόχου.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας της καταβολής του μερίσματος από την ALPHA BANK, η πληρωμή των μερισμάτων θα γίνεται από τα γραφεία της Εταιρίας, 57ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, Οινόφυτα Βοιωτίας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο τμήμα μετόχων της Εταιρίας, στο τηλέφωνο 22620 - 48758 (Υπεύθυνη Εξυπηρέτησης Μετόχων κα Καπελέρη Κατερίνα ).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v