Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

GLOBAL: Αποκοπή δικαιώματος μερίσματος

Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με απόφαση της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της "GLOBAL ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΝΕΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Α.Ε.Ε.Χ.", της 11ης Ιουνίου 2008 το μέρισμα της χρήσεως 2007 ανέρχεται σε Ευρώ 0,38 ανά μετοχή. Δικαιούχοι του μερίσματος θα είναι οι μέτοχοι μετά το πέρας της συνεδρίασης του ΧΑ στις 18 Ιουνίου 2008. Από την Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008, ημέρα αποκοπής δικαιώματος μερίσματος, η μετοχή θα διαπραγματεύεται στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα μερίσματος χρήσεως 2007.

Το μέρισμα θα αρχίσει να καταβάλλεται την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2008 μέσω του δικτύου της Τράπεζας EFG Eurobank Ergasias AE. με τους παρακάτω τρόπους:

1.Μέσω των χειριστών στο Σ.Α.Τ. και σύμφωνα με τη νέα διαδικασία διανομής, όπως ορίζεται στα άρθρα 329 του Κανονισμού του Χ.Α. και 39 του Κανονισμού Λειτουργίας του Σ.Α.Τ. της Ε.Χ.Α.Ε.

2. Μέσω του δικτύου καταστημάτων της Τράπεζας EFG Eurobank Ergasias AE, για όσους εκ των μετόχων έχουν ζητήσει εξαίρεση του χειριστή τους στο Σ.Α.Τ. ή των οποίων οι μετοχές φυλάσσονται στον ειδικό λογαριασμό της E.X.A.E.

3. Για όσους εκ των μετόχων δεν καταστεί δυνατή, για διάφορους λόγους, η πίστωση μέσω των χειριστών τους, θα είναι δυνατή η είσπραξη του μερίσματος μέσω του δικτύου καταστημάτων της Τράπεζας EFG Eurobank Ergasias AE.

Για την είσπραξη του μερίσματος από τα καταστήματα θα είναι αναγκαία η προσκόμιση του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του μετόχου, ενώ η πληρωμή σε τρίτο πρόσωπο πραγματοποιείται μόνον με την προσκόμιση εξουσιοδότησης, η οποία θα φέρει τα πλήρη στοιχεία τόσο του δικαιούχου όσο και του εξουσιοδοτημένου (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, Α.Δ.Τ. & Α.Φ.Μ.), θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από Αστυνομική ή άλλη Αρχή.
Η διαδικασία πληρωμής του μερίσματος της χρήσης 2007 μέσω της Τράπεζας EFG Eurobank Ergasias Α.Ε. θα είναι δυνατή για πέντε έτη.

Μερίσματα που δεν θα εισπραχθούν μέσα σε πέντε (5) χρόνια παραγράφονται υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι να επικοινωνούν στο τηλέφωνο Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρίας: 210-3523300

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v