Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

FRIGOGLASS: Ανακοίνωση για μερίσματα

Σύμφωνα με την απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της «FRIGOGLASS ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΘΑΛΑΜΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» της 6ης Ιουνίου 2008, το μέρισμα για την χρήση του 2007 ανέρχεται σε 0,38 ευρώ ανά μετοχή.
Δικαιούχοι του μερίσματος θα είναι οι Μέτοχοι της εταιρείας κατά την λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 9ης Ιουνίου 2008, ημέρα Δευτέρα. Από την Τρίτη 10 Ιουνίου 2008, η μετοχή της εταιρείας θα διαπραγματεύεται στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα είσπραξης του ως άνω μερίσματος. Ημερομηνία έναρξης διανομής του μερίσματος ορίσθηκε η 18η Ιουνίου 2008. Το μέρισμα θα καταβληθεί σύμφωνα με τη νέα διαδικασία που καθορίζεται από τον κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών, άρθρο 329 και τον κανονισμό Λειτουργίας Συστήματος ?ϋλων Τίτλων της ΕΧΑΕ, άρθρο 39, πληρώτρια τράπεζα έχει ορισθεί η EUROBANK η οποία θα καταβάλει το μέρισμα ως εξής:

1. Στους χειριστές των δικαιούχων Μετόχων(θεματοφύλακες ? χρηματιστηριακές εταιρείες) εφόσον τους έχει χορηγηθεί το δικαίωμα είσπραξης.

2. Στους ίδιους του Μετόχους, μέσω του δικτύου των καταστημάτων της ΕUROBANK, με την προσκόμιση του δελτίου της αστυνομικής τους ταυτότητας καθώς και των στοιχείων της μερίδας τους στο Σ.Α.Τ, εφόσον τηρούν το χαρτοφυλάκιό τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών και έχουν ανακαλέσει τη σχετική εξουσιοδότηση σε χειριστή για την είσπραξη του μερίσματος. Η είσπραξη του μερίσματος από τρίτο πρόσωπο είναι δυνατή μόνο εφόσον, πλέον των ανωτέρω, προσκομισθεί και εξουσιοδότηση με τα πλήρη στοιχεία του δικαιούχου και του εξουσιοδοτημένου (Ονοματεπώνυμο, Πατρώνυμο, ΑΦΜ και ΑΔΤ), θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής του από Αστυνομική ή άλλη Αρχή.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, οι κ.κ Μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Μετόχων της Εταιρείας, στο τηλ. 210-6165757.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v