Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΙΑΣ: Αποκοπή δικαιώματος μερίσματος

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία ΔΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ, γνωστοποιεί στους μετόχους της ότι, σύμφωνα με απόφαση της από 05/06/2008 Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρίας, ποσό 6.326.152,17 από τα κέρδη χρήσεως 2007 διατίθεται για τη διανομή μερίσματος και το οποίο, αφαιρουμένων των ίδιων μετοχών που κατέχει η Εταιρία, ανέρχεται συνολικά σε 0,13 ευρώ ανά μετοχή.

Δικαιούχοι του εν λόγω μερίσματος είναι οι μέτοχοι της Εταιρίας που θα είναι εγγεγραμμένοι στα σχετικά αρχεία Μετόχων της Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. (εφεξής Ε.Χ.Α.Ε.) μετά το πέρας της εκκαθάρισης των συναλλαγών που θα έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών (εφεξής Χ.Α.) της 10/06/2008.

Από την 11/06/2008 (ημερομηνία αποκοπής μερίσματος), η μετοχή θα διαπραγματεύεται στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα απόληψης μερίσματος για τη χρήση 2007.

Ημερομηνία έναρξης διανομής μερίσματος ορίζεται η 18/06/2008.

Η καταβολή του μερίσματος θα γίνει από την Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias AE με τους παρακάτω τρόπους:

1. Μέσω των χειριστών στο Σ.Α.Τ. και σύμφωνα με τη νέα διαδικασία διανομής, όπως ορίζεται στα άρθρα 329 του Κανονισμού του Χ.Α. και 39 του Κανονισμού Λειτουργίας του Σ.Α.Τ. της Ε.Χ.Α.Ε.

2. Μέσω του δικτύου καταστημάτων της Τράπεζας EFG Eurobank Ergasias AE, για όσους εκ των μετόχων έχουν ζητήσει εξαίρεση του χειριστή τους στο Σ.Α.Τ.

3. Για όσους εκ των μετόχων δεν καταστεί δυνατή, για διάφορους λόγους, η πίστωση μέσω των χειριστών τους, θα είναι δυνατή η είσπραξη του μερίσματος μέσω του δικτύου καταστημάτων της Τράπεζας EFG Eurobank Ergasias AE.

Η είσπραξη του μερίσματος για τις περιπτώσεις 2 και 3 θα πραγματοποιείται με την προσκόμιση του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του μετόχου, ενώ η πληρωμή σε τρίτο πρόσωπο πραγματοποιείται μόνον με την προσκόμιση εξουσιοδότησης, η οποία θα φέρει τα πλήρη στοιχεία τόσο του δικαιούχου όσο και του εξουσιοδοτημένου (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, Α.Δ.Τ. & Α.Φ.Μ.), θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από Αστυνομική ή άλλη Αρχή.
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούνται οι κύριοι μέτοχοι να επικοινωνούν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρίας, τηλ. 210 35 23 300.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v