Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

REDS: Αποκοπή δικαιώματος μερίσματος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΧΡΗΣΗΣ 2007 Η εταιρεία REDS AE ανακοινώνει ότι σύμφωνα με την Aπόφαση που έλαβε η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 30/05/2008 το μέρισμα για τη χρήση 2007 ανέρχεται σε 0,06 ευρώ ανά μετοχή.

Δικαιούχοι είσπραξης του μερίσματος είναι οι κ.κ. μέτοχοι κάτοχοι μετοχών της Εταιρείας κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 04/06/2008. Από την 05/06/2008 οι μετοχές της Εταιρείας είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα απολαβής μερίσματος.

Ημερομηνία έναρξης πληρωμής μερίσματος ορίσθηκε η 12/06/2008.

Το μέρισμα θα καταβληθεί σύμφωνα με τη διαδικασία που ορίζουν οι Κανονισμοί του Χρηματιστηρίου Αθηνών και του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών. Πληρώτρια τράπεζα έχει ορισθεί η ALPHA BANK, η οποία θα καταβάλει το μέρισμα ως ακολούθως:

1. Στους χειριστές των δικαιούχων Μετόχων (θεματοφύλακες - χρηματιστηριακές εταιρίες) εφόσον τους έχει χορηγηθεί το δικαίωμα είσπραξης.

2. Στους ίδιους τους Μετόχους, μέσω του δικτύου των καταστημάτων της Alpha Bank, με την προσκόμιση του δελτίου της αστυνομικής τους ταυτότητας καθώς και των στοιχείων της μερίδας τους στο Σ.Α.Τ., εφόσον τηρούν το χαρτοφυλάκιό τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών ή δεν έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους ή δεν έχουν παράσχει ή έχουν ανακαλέσει την εξουσιοδότηση σε χειριστή για την είσπραξη του μερίσματος. Η είσπραξη του μερίσματος από τρίτο πρόσωπο είναι δυνατή εφόσον προσκομισθεί εκτός από τα ανωτέρω και εξουσιοδότηση με τα πλήρη στοιχεία του δικαιούχου, με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής του εξουσιοδοτούντος - δικαιούχου από Αστυνομική ή άλλη αρμόδια Αρχή.

Για κάθε πληροφορία οι κ.κ. Μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρίας, υπεύθυνος κος Γ. Ηλιόπουλος (τηλ. 210 8184800).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v