Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MPB: Τρόπος πληρωμής μερίσματος 2007

Μετά την έγκριση του τελικού μερίσματος για το 2007 από την Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Marfin Popular Bank Public Co Ltd (η "Τράπεζα") της 15.5.2008 ύψους Ευρώ 0,35 ανά μετοχή, η Τράπεζα γνωστοποιεί στους μετόχους της τον τρόπο πληρωμής του:

1. Κάτοχοι μετοχών καταχωρημένων στο Σύστημα Μητρώου Μετόχων / Αποθετήριο του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου

Στους κατόχους μετοχών καταχωρημένων στο Σύστημα Μητρώου Μετόχων / Αποθετήριο του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου η πληρωμή του μερίσματος θα γίνει με επιταγή που θα αποσταλεί ταχυδρομικώς στους δικαιούχους, ή με πίστωση λογαριασμού τους στη Marfin Popular Bank Public Co Ltd σύμφωνα με υφιστάμενες οδηγίες τους, ή σε χειριστή σύμφωνα με οδηγίες που έχουν δώσει στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου.

2. Κάτοχοι μετοχών καταχωρημένων στο Σύστημα ?υλων Τίτλων του Χρηματιστηρίου Αθηνών
Στους κατόχους μετοχών καταχωρημένων στο Σύστημα ?υλων Τίτλων του Χρηματιστηρίου Αθηνών η πληρωμή του μερίσματος θα γίνει με επιταγή που θα αποσταλεί ταχυδρομικώς στους δικαιούχους.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το Πρόγραμμα Σκοπούμενων Πράξεων που ανακοίνωσε η Τράπεζα σύμφωνα με τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών, δικαιούχοι του μερίσματος (Ευρώ 0,35 ανά μετοχή) είναι οι κάτοχοι των μετοχών κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου και του Χρηματιστηρίου Αθηνών της Πέμπτης 22 Μαΐου, 2008. Από την Παρασκευή 23 Μαΐου, 2008 οι μετοχές της Τράπεζας θα είναι διαπραγματεύσιμες στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου και στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το εν λόγω δικαίωμα. Ως ημερομηνία καταβολής του μερίσματος ορίζεται η 2α Ιουνίου, 2008.

Σημειώνεται ότι στην ιστοσελίδα του Ομίλου στο μέρος "?λλες Ανακοινώσεις" κάτω από τον τίτλο "Μέρισμα Marfin Popular Bank", έχει αναρτηθεί και το "Ερωτηματολόγιο για εξακρίβωση της πληρότητας του όρου 'Μη Κάτοικος Κύπρου' για το έτος 2008", το οποίο πρέπει να επιστραφεί συμπληρωμένο και υπογραμμένο από μετόχους / μη κατοίκους Κύπρου μέχρι τις 23/05/2008.

Επίσης υπενθυμίζεται ότι στους μετόχους έχει δοθεί το δικαίωμα επανεπένδυσης μέρους ή όλου του μερίσματος σε μετοχές της Τράπεζας. Πληροφορίες για το Σχέδιο Επανεπένδυσης έχουν σταλεί στους μετόχους και έχουν κοινοποιηθεί στο ευρύ κοινό με προηγούμενες ανακοινώσεις της Τράπεζας. Έχουν επίσης αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ομίλου www.laiki.com στο μέρος "Σχέσεις με Επενδυτές".

Για οποιεσδήποτε πρόσθετες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στην Τηλετράπεζα, στο τηλ. 80002000 από Κύπρο και +357 22887766 από το εξωτερικό και στο Τμήμα Μετοχών, τηλ. +357 22363380.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v