Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: Ημερομηνία αποκοπής μερίσματος

Η Τράπεζα Αττικής Α.Ε., σχετικά με τη διανομή του μερίσματος (ποσού ευρώ 0,10 ανά μετοχή) για τη χρήση 2007, ανακοινώνει, σύμφωνα με τις αποφάσεις της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Τράπεζας της 16ης Απριλίου 2008, σε συνδυασμό και με τις αποφάσεις της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Τράπεζας της 16ης Μαΐου 2008, τα ακόλουθα:
 
(α) Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι μέτοχοι της Τράπεζας που θα είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Μετόχων της Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. (Ε.Χ.Α.Ε.) μετά το πέρας της εκκαθάρισης των συναλλαγών που θα έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών (Χ.Α.) της 3ης Ιουνίου 2008. Κατά συνέπεια, από την Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2008, η μετοχή θα διαπραγματεύεται στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα μερίσματος χρήσεως 2007.

(β) Το μέρισμα θα αρχίσει να καταβάλλεται τη Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2008, ως εξής:
με κατάθεση στους λογαριασμούς των μετόχων εκείνων οι οποίοι έχουν ορίσει την Τράπεζα ως χειριστή του λογαριασμού αξιών τους στο Σύστημα ?υλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) από τον χειριστή του λογαριασμού αξιών στο Σ.Α.Τ. - όταν ο χειριστής αυτός δεν είναι η Τράπεζα - στους μετόχους εκείνους, οι οποίοι έχουν εξουσιοδοτήσει για την είσπραξη μερισμάτων τους χειριστές τους από οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας στους μετόχους που έχουν ζητήσει τη μη είσπραξη μερισμάτων από το χειριστή τους ή των οποίων οι μετοχές φυλάσσονται στον ειδικό λογαριασμό της E.X.A.E. Για την είσπραξη του μερίσματος από τα καταστήματα θα είναι αναγκαία η προσκόμιση του Δελτίου Αστυνομικής τους Ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v