Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΡΟΜΕΑΣ: Αποκοπή δικαιώματος μερίσματος

Ανακοινώνεται κατ' άρθρο 279 του Κανονισμού του Χ.Α. από τη "ΔΡΟΜΕΑΣ ΑΒΕΕΑ" ότι κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων αυτής της 12/05/2008 εγκρίθηκε η διανομή μερίσματος ποσού 0,02 ευρώ ανά μετοχή και ειδικότερα :

Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι μέτοχοι της Εταιρίας κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 20/06/2008 (ημέρα προσδιορισμού των δικαιούχων).

Από την 23/06/2008, οι μετοχές της Εταιρίας θα αποτελούν αντικείμενο διαπραγματεύσεως χωρίς το δικαίωμα λήψεως του παραπάνω μερίσματος (ημέρα αποκοπής του μερίσματος).
Η καταβολή του μερίσματος θα ξεκινήσει από την 01/07/2008 μέχρι την 30/06/2009 και θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τον Κανονισμό του Χ.Α. (άρθρο 329) μέσω της E.F.G. Eurobank - Ergasias Τράπεζας, η οποία θα καταβάλει το μέρισμα ως ακολούθως :

1. Στους χειριστές (χρηματιστηριακές εταιρίες και τράπεζες) των δικαιούχων μετόχων, οι οποίοι (χειριστές) θα δηλώσουν στην Eurobank / Ergasias ότι έχουν δικαίωμα είσπραξης μερίσματος για τους πελάτες τους, προκειμένου να το καταβάλουν στους μετόχους ή να πιστώσουν τους λογαριασμούς των μετόχων. Σχετικά οι κύριοι χειριστές πρέπει να απευθύνονται στην ανάδοχο E.F.G. Eurobank / Ergasias ΑΕ

2. Για τους μετόχους οι οποίοι δεν θα κάνουν την πιο πάνω δήλωση μέσω των χειριστών τους, οι δικαιούχοι μέτοχοι θα μπορούν να εισπράξουν το μέρισμα και αυτοπροσώπως ή μέσω νομίμως εξουσιοδοτημένων εκπροσώπων τους (με την προσκόμιση σχετικής εξουσιοδότησης του δικαιούχου, θεωρημένης ως προς το γνήσιο της υπογραφής από Δημόσια Αρχή), από όλο το δίκτυο των καταστημάτων της E.F.G. Eurobank /Ergasias προσκομίζοντας την αστυνομική τους ταυτότητα μέχρι την 30/06/2009.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v