Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ: Διανομή μερίσματος

Η Εταιρεία ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. - ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ανακοινώνει σύμφωνα με το άρθρο 279 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών ότι, η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της, της 8ης Μαίου 2008 αποφάσισε τη διανομή μερίσματός για τη χρήση 2007 ανερχόμενου σε 0,51 Ευρώ ανά μετοχή. Κατόπιν αυτού και σύμφωνα με το πρόγραμμα των σκοπούμενων πράξεων που ανακοίνωσε η Εταιρεία, δικαιούχοι του ως άνω μερίσματος είναι οι κάτοχοι μετοχών της Εταιρείας κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών της Παρασκευής 9ης Μάιου 2008.

Κατά συνέπεια από τη Δευτέρα 12 Μαΐου 2008 οι μετοχές της Εταιρείας θα διαπραγματεύονται στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα μερίσματος χρήσεως 2007. Το μέρισμα θα αρχίσει να καταβάλλεται από την Τρίτη 20 Μαΐου 2008 από την Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. σύμφωνα με το άρθρο 329 του Κανονισμού του Χ.Α. και άρθρο 39 του Κανονισμού της Ε.Χ.Α.Ε. (Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε., πρώην ΚΑ.Α.) με τους ακόλουθους τρόπους :

1. με κατάθεση στους λογαριασμούς των μετόχων εκείνων, οι οποίοι έχουν ορίσει και σχετικώς εξουσιοδοτήσει την Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ A.E. για την είσπραξη του μερίσματος,

2. από τον χειριστή του λογαριασμού αξιών στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.)- όταν ο χειριστής αυτός δεν είναι η Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ A.E.- στους μετόχους εκείνους, οι οποίοι έχουν εξουσιοδοτήσει για την είσπραξη μερισμάτων τους χειριστές τους,
 
3. από οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ A.E. στους μετόχους που έχουν ζητήσει τη μη είσπραξη μερισμάτων από τους χειριστές τους ή των οποίων οι μετοχές φυλάσσονται στον ειδικό λογαριασμό στα Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. (Ε.Χ.Α.Ε.). Για την είσπραξη του μερίσματος από τα καταστήματα θα είναι αναγκαία η προσκόμιση του Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας και η αναφορά του Αριθμού Μερίδας επενδυτή στο Σ.Α.Τ. τον οποίο διαθέτουν οι δικαιούχοι.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούνται οι κ. μέτοχοι να επικοινωνούν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρείας, Πατρόκλου 5-7 Παράδεισος Αμαρουσίου 151 25, τηλ. 210 68 77 493 και φαξ 210.68.77.400.

Μερίσματα που δεν θα εισπραχθούν μέσα σε πέντε (5) χρόνια παραγράφονται υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v