Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ: Αποκοπή επιστροφής κεφαλαίου

Σε συνέχεια της από 15 Δεκεμβρίου 2016 ανακοίνωσης για τη διαδικασία επιστροφής κεφαλαίου και της από 24/1/2017 εγκριτικής απόφασης με αρ. Πρωτ. 8938 του Υπ. Οικονομίας και Ανάπτυξης– Γενική Γραμματεία Εμπορίου, επί της απόφασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της 9ης Ιανουαρίου 2017, για την επιστροφή κεφαλαίου, ποσού 0,05 € ανά μετοχή, στους Μετόχους, η εταιρεία ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ επικαιροποιεί το χρονοδιάγραμμα ως εξής:

Αποκοπή Δικαιώματος Επιστροφής Κεφαλαίου: Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017, ημερομηνία μεταγενέστερη της ημερομηνίας λήξης των Σ.Μ.Ε επί δεικτών στους οποίους συμμετέχει η μετοχή της Εταιρείας μας.

Δικαιούχοι Επιστροφής Κεφαλαίου: Οι Μέτοχοι της Εταιρείας που είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. της Δευτέρας 27 Μαρτίου 2017 (record date).

Έναρξη Καταβολής Επιστροφής Κεφαλαίου: Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017.

Η επιστροφή κεφαλαίου θα καταβληθεί μέσω Τραπέζης η οποία θα πιστώσει τους λογαριασμούς των Χειριστών. Λεπτομέρειες θα δοθούν με νεότερη ανακοίνωση της Εταιρείας.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τις προαναφερόμενες ημερομηνίες ενημερώνοντας ταυτόχρονα το Επενδυτικό Κοινό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v