Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

TRASTOR: Αποκοπή μερίσματος

Κατ εφαρμογή του άρθρου 4.1.3.4. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η εταιρεία με την επωνυμία «TRASTOR Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων Ακίνητης Περιουσίας», ανακοινώνει ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εταιρείας που συνεδρίασε την 23η Απριλίου 2014 αποφάσισε την διανομή για την χρήση 2013, συνολικού ποσού ευρώ 4.939.942,00, ήτοι ευρω 0,09 ανά μετοχή.

Από την Παρασκευή 25 Απριλίου 2014 η μετοχή θα διαπραγματεύεται στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα απόληψης μερίσματος χρήσης 2013 (ημερομηνία αποκοπής δικαιώματος συμμετοχής στο μέρισμα). Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι εγγεγραμμένοι στο μετοχολόγιο της εταιρείας στις 29.4.2014 (record date). Το μέρισμα θα αρχίσει να καταβάλλεται από την Δευτέρα 5.5.2014, σύμφωνα με το άρθρο 5.2 του Κανονισμού Χρηματιστηρίου Αθηνών και κατά τα ειδικότερα οριζόμενα στον κανονισμό Λειτουργίας Σ.Α.Τ. με έναν από τους εξής τρόπους:

- μέσω της πληρώτριας Τράπεζας Πειραιώς

- σε περίπτωση που ο Χειριστής στο Σύστημα Αυλων Τίτλων είναι άλλη Τράπεζα ή Χρηματιστηριακή Εταιρεία, αυτή θα εισπράξει για λογαριασμό του μετόχου το ανάλογο ποσό μερίσματος

- εάν ο μέτοχος έχει ζητήσει εξαίρεση του Χειριστή στο Σ.Α.Τ. ή οι μετοχές του φυλάσσονται στον ειδικό λογαριασμό του ΕΛΚΑΤ (Ελληνικό Κεντρικό Αποθετήριο Τίτλων ΑΕ), υποβάλλοντας σχετική αίτηση τουλάχιστον πέντε εργάσιμες ημέρες πριν από την ημερομηνία πληρωμής του μερίσματος, το μέρισμα που δικαιούται, θα το εισπράξει ο ίδιος μέσω του δικτύου καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς, προσκομίζοντας το Δελτίο της Αστυνομικής Ταυτότητας, τον Α.Φ.Μ. και (προαιρετικά) αντίγραφο με τα στοιχεία του στο Σύστημα Αυλων Τίτλων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. Μέτοχοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της εταιρείας (κα Σταυρινού, τηλ. 210-69.67.610)

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v