Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ: Επιστροφή κεφαλαίου

Σε συνέχεια της από 4 Απριλίου 2013 ανακοίνωσης της Εταιρείας σχετικά με τη συμπλήρωση του Οικονομικού Ημερολογίου της χρήσης 2013 και της από 3/6/2013 εγκριτικής απόφασης με αρ. Κ2-2899 του Υπ. Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων – Γενική Γραμματεία Εμπορίου, επί της απόφασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της 25ης Απριλίου 2013, για την επιστροφή κεφαλαίου, ποσού 0,09 € ανά μετοχή, στους Μετόχους, η εταιρεία ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ επικαιροποιεί το Οικονομικό Ημερολόγιο ως εξής:

Αποκοπή Δικαιώματος Επιστροφής Κεφαλαίου: Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013, ημερομηνία προγενέστερη της ημερομηνίας λήξης των Σ.Μ.Ε επί δεικτών στους οποίους συμμετέχει η μετοχή της Εταιρείας μας.

Δικαιούχοι Επιστροφής Κεφαλαίου: Οι Μέτοχοι της Εταιρείας που είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. της Τετάρτης 7 Αυγούστου 2013 (record date).

Έναρξη Καταβολής Επιστροφής Κεφαλαίου: Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Η επιστροφή κεφαλαίου θα καταβληθεί μέσω Τραπέζης η οποία θα πιστώσει τους λογαριασμούς των Χειριστών. Λεπτομέρειες θα δοθούν με νεότερη ανακοίνωση της Εταιρείας.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τις προαναφερόμενες ημερομηνίες ενημερώνοντας ταυτόχρονα το Επενδυτικό Κοινό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v