Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ: Καταβολή μερίσματος

Η εταιρεία Πλαστικά Θράκης ΑΒΕΕ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της 29ης Μαϊου 2013 ενέκρινε τη διανομή μερίσματος ύψους Ευρώ 0,046667 ανά μετοχή, το οποίο έχει υπολογιστεί προσαυξημένο με το μέρισμα που αντιστοιχεί στις ίδιες μετοχές τις οποίες κατέχει η Εταιρεία. Το καθαρό ποσό το οποίο θα εισπράξουν οι μέτοχοι μετά την παρακράτηση φόρου 25% βάσει του Ν 3493/2011 θα ανέρχεται σε Ευρώ 0,035 ανά μετοχή.

Από τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013 οι μετοχές της Εταιρείας θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα είσπραξης μερίσματος (ημερομηνία αποκοπής).

Δικαιούχοι είσπραξης του μερίσματος θα είναι οι μέτοχοι της Εταιρείας οι οποίοι είναι εγγεγραμένοι στα αρχεία του Συστήματος Άϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) της Εταιρείας την Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013 (record date)

Η καταβολή του μερίσματος θα ξεκινήσει την Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013 από την πληρώτρια Τράπεζα Πειραιώς ως ακολούθως:

1) Μέσω των εξουσιοδοτημένων χειριστών στο Σ.Α.Τ. και σύμφωνα με τη διαδικασία διανομής όπως ορίζεται στην παρ. 5.5 του Κανονισμού του Χ.Α.

2) Μέσω πίστωσης λογαριασμού που τηρούν στην Τράπεζα Πειραιώς για τους μετόχους που έχουν εξουσιοδοτήσει την Τράπεζα ως χειριστή για την είσπραξη του μερίσματος.

3) Για όσους εκ των μετόχων δεν έχουν παράσχει ή έχουν ανακαλέσει τη σχετική εξουσιοδότηση στους χειριστές Σ.Α.Τ. ή για διάφορους λόγους, δεν καταστεί δυνατή η πίστωση μέσω των χειριστών τους, θα είναι δυνατή η είσπραξη του μερίσματος μέσω του δικτύου καταστημάτων της Τραπέζης Πειραιώς .

Η είσπραξη του μερίσματος για την υπ' αριθμ. 3 περίπτωση είναι δυνατή μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2013 και πραγματοποιείται με την κοινοποίηση του Κ.Α.Μ.Ε. (Κωδικός Αριθμός Μερίδος Επενδυτή –Σ.Α.Τ.) και την επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, είτε αυτοπροσώπως είτε με νόμιμα εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπό τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v