Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

VIVARTIA: Διευκρινίσεις για δημόσια πρόταση

Υπενθύμιση Προαιρετικής Δημόσιας Πρότασης προς τους μετόχους της "EVEREST AΝΩΝΥΜΟΣ EΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ & ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ"

Ημερομηνία Λήξης της Δημόσιας Πρότασης Τρίτη 10 Ιουνίου 2008

Σε συνέχεια της από 21η Απριλίου 2008 ανακοίνωσής της, η Διοίκηση της "ΑΛΚΜΗΝΗ CATERING ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ" (ο "Προτείνων") υπενθυμίζει ότι η περίοδος αποδοχής (η "Περίοδος Αποδοχής") της Προαιρετικής Δημόσιας Πρότασης που υπέβαλε προς τους μετόχους της "EVEREST ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ & ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ" ("EVEREST A.E.") για την αγορά του συνόλου των κοινών, ονομαστικών, μετά ψήφου, μετοχών τους στην τιμή των ? 3,50 ανά μετοχή (σύμφωνα με το Νόμο 3461/2006), έχει ξεκινήσει την Τετάρτη, 23 Απριλίου 2008 και λήγει την Τρίτη, 10 Ιουνίου 2008, την ώρα λήξης του ωραρίου λειτουργίας των Τραπεζών οι οποίες λειτουργούν στην Ελλάδα.

Το εγκεκριμένο από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, Πληροφοριακό Δελτίο και οι Δηλώσεις Αποδοχής της εν λόγω Προαιρετικής Δημόσιας Πρότασης διατίθενται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, σε όλα τα καταστήματα της "MARFIN ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε." στην Ελλάδα. Το Πληροφοριακό Δελτίο διατίθεται επίσης στα γραφεία του Προτείνοντος, οδός Ζηρίδη 10, Τ.Κ. 151 23 Μαρούσι και της "ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.", οδός Λεωφ. Κηφισίας 24Β, Τ.Κ. 151 25 Μαρούσι, ενώ είναι διαθέσιμο επίσης και σε ηλεκτρονική μορφή στο διαδικτυακό τόπο της "VIVARTIA ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ" (www.vivartia.com), της "ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε." (www.ibg.gr) και του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.ase.gr).

Ο Προτείνων έχει εξουσιοδοτήσει την "MARFIN ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε." να παραλαμβάνει τις Δηλώσεις Αποδοχής κατά τα ειδικότερα διαλαμβανόμενα στο Πληροφοριακό Δελτίο της Δημόσιας Πρότασης. Για επιπρόσθετη πληροφόρηση σχετικά με τη διαδικασία υποβολής των Δηλώσεων Αποδοχής, τα πρόσωπα προς τα οποία απευθύνεται η Δημόσια Πρόταση μπορούν να απευθύνονται στα παρακάτω τηλέφωνα της "MARFIN ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.": 210 7475110, 210 7475112 και 210 7475113.

Για την ενημέρωση τους σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, μεταξύ άλλων σχετικά με τους όρους της Δημόσιας Πρότασης και την Διαδικασία Αποδοχής, τα πρόσωπα προς τα οποία απευθύνεται η Δημόσια Πρόταση θα πρέπει να αναφέρονται στο εγκεκριμένο και δημοσιευμένο Πληροφοριακό Δελτίο. Η παρούσα Ανακοίνωση απευθύνεται μόνον προς τα πρόσωπα προς τα οποία απευθύνεται η Δημόσια Πρόταση σύμφωνα με το ανωτέρω εγκεκριμένο και δημοσιευμένο Πληροφοριακό Δελτίο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v