Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ: Διοικητικές Αλλαγές

Η Α.Γ.Ε.Τ. ΗΡΑΚΛΗΣ σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 2 του άρθρου 2 της απόφασης 3/347/12.07.2005 του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι από 1ης Μαΐου 2008 επήλθαν οι ακόλουθες μεταβολές Ανωτάτων Διευθυντικών Στελεχών:

Ο Arnaud Merienne αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή Βιομηχανικών Δραστηριοτήτων, αναφερόμενος στο Διευθύνοντα Σύμβουλο, Saad Sebbar και θα είναι μέλος της Διοικητικής Επιτροπής της Εταιρίας.

Ο Γιώργος Μελάτος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων θα αναλάβει και τη δραστηριότητα των Logistics, ως Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Logistics.

Ο Γιώργος Μίχος, μέχρι πρότινος Γενικός Διευθυντής Supply Chain & Marketing και Logistics αναλαμβάνει διεθνή ρόλο στον οργανισμό της Lafarge, ως Chief Operating Officer Ανατολικής Ζώνης στη Lafarge Cement Ινδίας.

Επίσης, από 15 Μαΐου, στη θέση του Serge Colin, ο οποίος αναλαμβάνει Senior Vice President Ανθρώπινου Δυναμικού Ευρώπης για τον κλάδο τσιμέντου της Lafarge με έδρα το Παρίσι, τη Γενική Διεύθυνση του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού αναλαμβάνει η Έβελυν Μαραγκουδάκη, ως Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ και μέλος της Διοικητικής Επιτροπής της Εταιρίας, αναφερόμενη στον Διευθύνοντα Σύμβουλο Saad Sebbar.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v