Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΤΕΡΝΑ: Έγκριση σχεδίου σύμβασης διάσπασης

Σε συνέχεια της από 24/6/08 ανακοίνωσής της, η ΤΕΡΝΑ ΑΕ ενημερώνει το Επενδυτικό Κοινό ότι το Διοικητικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρίασή του της 18/9/2008 ενέκρινε ομόφωνα το Σχέδιο Σύμβασης Διάσπασης της Εταιρείας σε δύο τμήματα, με απορρόφηση του ενός τμήματος, στο οποίο περιλαμβάνονται όλες οι δραστηριότητες και περιουσιακά στοιχεία της διασπώμενης εταιρείας (πλην των κατασκευαστικών και των προς αυτές συναφών), από την εισηγμένη ανώνυμη εταιρεία ΓΕΚ Α.Ε. (πρώτη επωφελούμενη), και του άλλου τμήματος, στο οποίο περιλαμβάνονται οι κατασκευαστικές δραστηριότητες μετά των συναφών περιουσιακών στοιχείων και συμμετοχών από την μη εισηγμένη ανώνυμη εταιρεία ΛΙΘΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δεύτερη επωφελούμενη).

Το ως άνω Σχέδιο Σύμβασης Διάσπασης εγκρίθηκε επίσης αυθημερόν και από τα Διοικητικά Συμβούλια των επωφελούμενων εταιρειών ΓΕΚ ΑΕ και ΛΙΘΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, υπεγράφη από τους εξουσιοδοτημένους εκπροσώπους των Εταιρειών και υποβλήθηκε σήμερα προς έγκριση στις Αρμόδιες Αρχές.

Την έγκριση και καταχώρησή του στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών θα ακολουθήσουν οι διατυπώσεις δημοσιότητας που προβλέπει ο Νόμος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v