Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

EUROMEDICA: Εξαγορά διαγνωστικού κέντρου

Η Euromedica Α.Ε. ενημερώνει τους μετόχους της και το επενδυτικό κοινό ότι στις 15/9/2008 η θυγατρική της εταιρία "EUROMEDICA ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ Ι.Α.Ε.", προχώρησε στην υπογραφή προσυμφώνου εξαγοράς ποσοστού 60% των μετοχών της εταιρίας "ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ Α.Ε.", με διακριτικό τίτλο "ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ".

Η εταιρία, που έχει συσταθεί το 2000, λειτουργεί Διαγνωστικό Κέντρο στη Λάρισα, με κλασικό ακτινολογικό τμήμα, αξονικό τομογράφο, μαγνητικό τομογράφο, μαστογράφο, υπέρηχο και triplex αγγείων.

Το τίμημα που θα καταβάλει η παραπάνω θυγατρική ανέρχεται σε 450.000 ευρώ, ενώ το υπόλοιπο 40% του μετοχικού κεφαλαίου της ως άνω εταιρίας ανήκει σε ιατρούς ακτινολόγους.

Με την εξαγορά αυτή αναπτύσσεται περαιτέρω το δίκτυο μονάδων παροχής πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας του ομίλου EUROMEDICA στη Θεσσαλία, που πλέον λειτουργεί 3 διαγνωστικά εργαστήρια στο Βόλο, 2 στη Λάρισα και 1 στα Τρίκαλα, ενώ σύντομα πρόκειται να λειτουργήσει Διαγνωστικό Εργαστήριο στην Καρδίτσα, το οποίο βρίσκεται σήμερα σε φάση κατασκευής.

Συνολικά, ο όμιλος EUROMEDICA ανεβάζει τον αριθμό του δικτύου διαγνωστικών κέντρων που διαθέτει, σε 49. Στην Αττική διαθέτει σήμερα 19 διαγνωστικά κέντρα (τρία εκ των οποίων δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη τη λειτουργία τους), 5 στη Θεσσαλονίκη πλέον του εργαστηρίου ΕΥΡΩΓΕΝΕΤΙΚΗ, 2 στην Κρήτη, 3 στο Βόλο, 2 στη Λάρισα, από ένα σε Πτολεμαϊδα, Κοζάνη, Σέρρες, Αλεξανδρούπολη, Τρίκαλα, Κόρινθο, Μυτιλήνη, Κατερίνη, Καστοριά, Καβάλα, Κέρκυρα, Διδυμότειχο, Γρεβενά και Καρδίτσα, καθώς και τρία στην Αλβανία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v