Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΛΥΚΟΣ: Συγχώνευση με απορρόφηση θυγατρικής

Η Inform Π. Λύκος Α.Ε. ανακοινώνει ότι σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, η εταιρία προχωρεί σε συγχώνευση δια απορροφήσεως της θυγατρικής της εταιρίας 'Εκτυπωτικής Βορείου Ελλάδος Α.Ε.' κατά τις διατάξεις των Ν.2190/1920 και Ν.2166/1993. Η σύνταξη ισολογισμού θα γίνει με ημερομηνία την 31.08.2008. Υπενθυμίζεται ότι η Inform Λύκος κατέχει το 85,89% της ΕΒΕ.

Η συγχώνευση της ΕΒΕ κρίθηκε απαραίτητη στο πλαίσιο εξ ορθολογισμού της δομής του Ομίλου με στόχο την μείωση των λειτουργικών δαπανών σε όλα τα επίπεδα και υλοποίησης του στρατηγικού σχεδιασμού του Ομίλου.

Η Εκτυπωτική Βορείου Ελλάδος Α.Ε. εξαγοράστηκε από την Inform Π. Λύκος Α.Ε., το 1998. Έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη και λειτουργεί σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις γραφείων και παραγωγής, συνολικής έκτασης 2.200 τ.μ.

Ο μηχανολογικός και κτιριακός εξοπλισμός της ΕΒΕ Α.Ε. εκσυγχρονίστηκε πλήρως μετά την εξαγορά, με αποτέλεσμα η εταιρία να αποτελεί σήμερα πρότυπο κέντρο έντυπης πληροφορικής στη Βόρεια Ελλάδα.

Σχετικά με την Inform Λύκος (www.lykos.gr):
 
H Inform Λύκος ιδρύθηκε το 1897, είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 1994 και σήμερα αποτελείται από πέντε εταιρίες με ηγετική παρουσία στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη στο χώρο του Information Management & Business Communication. Δραστηριοποιείται διεθνώς στην ανάπτυξη, κατασκευή και προσωποποίηση Έξυπνων Καρτών για Τράπεζες, Τηλεπικοινωνίες, Δημόσιους Οργανισμούς και Αλυσίδες Λιανικού Εμπορίου κατέχοντας διεθνείς πιστοποιήσεις από Visa, MasterCard & Diners.

Πρωταγωνιστεί στον χώρο της διαχείρισης εντύπων, της κατασκευής εντύπων ασφαλείας, της παραγωγής προπληρωμένων καρτών και του Business Process Outsourcing παρέχοντας υπηρεσίες εκτύπωσης και εμφακέλωσης λογαριασμών, ηλεκτρονικής παρουσίασης λογαριασμών και διαχείρισης εκτυπώσεων για Τράπεζες, Τηλεπικοινωνίες, Δημόσιο Τομέα και Βιομηχανικές/Εμπορικές εταιρείες. Η Inform Λύκος απασχολεί σήμερα περίπου 1.150 εργαζομένους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v