Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

EUROMEDICA: Εξαγορά ψυχιατρικής κλινικής

Η Euromedica Α.Ε. ενημερώνει τους μετόχους της και το επενδυτικό κοινό ότι στις 22/8/2008 προχώρησε στην εξαγορά ποσοστού 50% των μετοχών της εταιρίας "ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ Α. ΠΙΣΣΑΛΙΔΗ - Α. ΚΑΡΙΠΗ Α.Ε.", και το διακριτικό τίτλο "ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ", η οποία λειτουργεί την Ψυχιατρική Κλινική ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ στην Περαία του Δήμου Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης, έναντι τιμήματος 3.000.000 ευρώ, καθώς και στην εξαγορά ποσοστού 50% του ακινήτου, στο οποίο έχει ανεγερθεί και λειτουργεί η Κλινική, έναντι τιμήματος 900.000 ευρώ.

Η Κλινική λειτουργεί από το 1970, έχει δυναμικότητα 112 κλίνες και στεγάζεται στο παραπάνω ακίνητο, ιδιοκτησίας των μετόχων της εταιρίας, εκτάσεως 5,6 στρεμμάτων, με κτίσμα 2.000 τ.μ.

Με την ανωτέρω εξαγορά η Euromedica Α.Ε., η οποία ήδη συμμετέχει με ποσοστό 50% στην Ψυχιατρική Κλινική ΚΑΣΤΑΛΙΑ στην Καρδίτσα, επεκτείνει την δραστηριοποίησή της στην παροχή υπηρεσιών στον τομέα της ψυχικής υγείας, που αποτελεί έναν κλάδο ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για την εταιρία, ενώ ήδη διαπραγματεύεται τη συμμετοχή της και σε άλλες ψυχιατρικές κλινικές της Ελλάδας, με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξή της στο χώρο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v