Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

COCA-COLA: Σε συζητήσεις για εξαγορά της Socib

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα η Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε. (Coca-Cola Τρία Έψιλον), επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε συζητήσεις για την πιθανή εξαγορά της εταιρείας Socib S.p.A., δεύτερου μεγαλύτερου εμφιαλωτή της The Coca-Cola Company στην Ιταλία. Η Coca-Cola Τρία Έψιλον θα παρέχει περαιτέρω πληροφορίες για την πιθανή εξαγορά εν ευθέτω χρόνο.

Σχετικά με την Coca-Cola Τρία Έψιλον:
 
Η Coca-Cola Τρία Έψιλον είναι ένας από τους μεγαλύτερους εμφιαλωτές προϊόντων της The Coca-Cola Company παγκοσμίως, δραστηριοποιείται σε 28 χώρες με συνολικό πληθυσμό 550 εκατομμύρια ανθρώπους.

Η εταιρία είναι εισηγμένη στα χρηματιστήρια της Αθήνας (ΧΑ:EEEK), του Λονδίνου (LSE:CCB) και της Αυστραλίας (ASX:CHB). Οι αμερικανικοί αποθετήριοι τίτλοι (ADRs) διαπραγματεύονται στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE:CCH).

Η ιστοσελίδα της Coca-Cola Τρία Έψιλον είναι στη διεύθυνση: www.coca-colahellenic.com.

Σχετικά με την Socib S.p.A.:
 
Η Socib ιδρύθηκε στην Καλαβρία το 1962 ως εμφιαλωτής της The Coca-Cola Company στην Νότιο Ιταλία.

Το 1974 η οικογένεια Capua απέκτησε την εταιρεία και την δεκαετία 1990 επέκτεινε την δραστηριότητά της στην ευρύτερη περιοχή της Νοτίου Ιταλίας και στην Σαρδηνία.
 
Σήμερα, η Socib δραστηριοποιείται στις περιοχές Campania, Puglia, Basilicata, Calabria και Sardinia. Η Socib εδρεύει στην πόλη Marcianise (κοντά στην Νάπολη) και λειτουργεί 4 εργοστάσια με 11 γραμμές παραγωγής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v