Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

UNIBRAIN: Διάθεση εγγράφου για συγχώνευση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία "Hellas Online Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες Ανώνυμη Εταιρία" και το διακριτικό τίτλο "Hellas Online", (πρώην "ΓΙΟΥΝΙΜΠΡΕΙΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ" και υπό τον πρώην διακριτικό τίτλο "UNIBRAIN A.E.") (εφεξής η "Εταιρία") ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, κατά την συνεδρίασή του της 05.06.2008 ενημερώθηκε για το περιεχόμενο του, κατ' άρθρο 4 παρ. 2 εδ. Δ' Ν. 3401/2005, υποβληθέντος Εγγράφου, ισοδύναμου προς το Ενημερωτικό Δελτίο, της UNIBRAIN A.E., ενόψει της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου αυτής, λόγω της συγχώνευσης δι' απορροφήσεως της Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία "HELLAS ON LINE Ανώνυμη Εταιρία Εμπορίας Συσκευών & Υπηρεσιών Τηλεπικοινωνιών & Πληροφορικής" και το διακριτικό τίτλο "HELLAS ON LINE", η οποία εγκρίθηκε δυνάμει της υπ' αριθμ. Κ2-5397/7-5-2008 απόφασης του Υφυπουργού Ανάπτυξης που καταχωρήθηκε στο μητρώο Ανωνύμων Εταιριών στις 07.05.2008.

Το Έγγραφο Συγχώνευσης θα είναι διαθέσιμο στο επενδυτικό κοινό από την 9η Ioυνίου 2008, στην ιστοσελίδα του Χ.Α στη διεύθυνση www.ase.gr και στην ιστοσελίδα της Εταιρίας στη διεύθυνση www.unibrain.com.

Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Tμήμα εξυπηρέτησης των μετόχων της Εταιρίας (τηλ. 213-0004190).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v