Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΜΗΧΑΝΙΚΗ: Σύσταση θυγατρικών στην Κύπρο

Με στόχο τη συνεχή εξέλιξη και προαγωγή της ελληνικής επιχειρηματικότητας εκτός συνόρων η Διοίκηση του ομίλου Εταιριών Μηχανικής εκπονεί επιχειρηματικό σχέδιο που αποβλέπει την αναδιάρθρωση και επέκταση των δραστηριοτήτων όλων των θυγατρικών εταιριών από εργασίες, κυρίως στην αγορά και εκμετάλλευση ακίνητης περιουσίας.

Για την επίτευξη των στόχων εκτός συνόρων, η Διοίκηση της Μηχανικής ΑΕ προχώρησε στην κατάρτιση επιχειρηματικού πλάνου όπου εξετάζεται η συγκέντρωση των συμμετοχών των αλλοδαπών εταιριών της σε μια Κυπριακή εταιρία όχημα (Special Purpose Vehicle).

Σε εφαρμογή των ανωτέρω, η Μηχανική ΑΕ, και οι θυγατρικές εταιρίες ΒΑΛΚΑΝ ΕΞΠΡΟΤ ΑΕ και ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΑΕ προχώρησαν στην σύσταση τεσσάρων (4) Κυπριακών συμμετοχικών εταιρίες με τις ακόλουθες επωνυμίες: Michaniki Holding (Cyprus) Limited, Valkan Holding Limited, Hellenic Pipeworks Holding Limited, και Michaniki Real Estate (Cyprus) Limited.
Περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την αναδιάρθρωση του Ομίλου Εταιριών Μηχανικής ΑΕ αναφέρονται στο πληροφοριακό δελτίο στην ιστοσελίδα της Εταιρίας (www.michaniki.gr) καθώς και στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών (www.ase.gr).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v