Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΛΑΝ-ΝΕΤ: Συγχώνευση θυγατρικών εταιριών

Η ΛΑΝ-ΝΕΤ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε., ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης και της βελτιστοποίησης των εργασιών σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων των εταιρειών του ομίλου, τα Διοικητικά Συμβούλια των θυγατρικών της εταιρειών ORBITECH A.E. και TPH A.E. αποφάσισαν την συγχώνευση των δύο εταιρειών με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη.

Η Lan-net Communications είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα στον κλάδο παροχής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, εξυπηρετώντας τους πελάτες της μέσω πανελλαδικού δικτύου, παρέχοντας πλήρες φάσμα τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών που περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας, πρόσβασης στο Internet καθώς και σταθερές ενσύρματες και ασύρματες ευρυζωνικές τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες, βασισμένες στις τεχνολογίες xDSL και WiMax αντίστοιχα, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Η εταιρεία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών. Για περισσότερες πληροφορίες οι επενδυτές μπορούν να επισκέπτονται την εταιρική ιστοσελίδα (www.lannet.gr) και / ή να επικοινωνούν με το Τμήμα Σχέσεων με Επενδυτές, κ. Κωνσταντίνο Μπράτσικα, τηλ. +30 211 000 8712 , e-mail: [email protected].

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v