Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΙΑΣ ΙΧΘ.: Εξαγορά μονάδος

Η εταιρεία ΔΙΑΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΒΕΕ ανακοινώνει ότι στις 15/04/2008 προέβη σε συμφωνία εξαγοράς όλων των παγίων στοιχείων της εταιρείας Ι. ΜΑΡΜΑΤΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. που διαθέτει μονάδα εκτροφής ιχθύων στη θέση Νήσος Πλατειά Σαρωνικού κόλπου.

Η ανωτέρω συμφωνία περιλαμβάνει και αλλαγή φορέα λειτουργίας της μονάδας, έως ότου δε ληφθούν οι απαραίτητες εγκρίσεις, η ΔΙΑΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΒΕΕ μέσω σύμβασης αναλαμβάνει την πλήρη και αποκλειστική διαχείριση της ως άνω ιχθυοτροφικής μονάδας.
Το τίμημα για την αγορά των παγίων στοιχείων ανέρχεται στο ποσό του 1.454.262,00 ευρώ και θα καταβληθεί εντός της επόμενης τετραετίας.

Η Ι. ΜΑΡΜΑΤΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., αποτελεί μία από τις παλαιότερες εταιρείες στον κλάδο της ιχθυοκαλλιέργειας στην Ελλάδα, διαθέτει θαλάσσια πάρκα δυναμικότητας έως 1.500 τόνων ιχθύων ετησίως και αποτελεί ενίσχυση της παραγωγικής δυναμικότητας του Ομίλου ΔΙΑΣ δημιουργώντας οικονομίες κλίμακας μιας και ευρίσκεται χωροταξικά στον άξονα που συγκεντρώνεται ο κύριος παραγωγικά όγκος του Ομίλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v