Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

KLEEMANN: Εξαγορά δεύτερης εταιρικής μερίδας

Kατ' εφαρμογή του Ν. 3340/2005, της απόφασης 3/347/12-07-2005 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και του άρθρου 276 του Κανονισμού του Χ.Α., ως ισχύουν, η εταιρία "Kleemann Hellas ABEE" ανακοινώνει ότι την 18/03/2008 υπεγράφη συμφωνητικό μεταβίβασης εταιρικών μεριδίων, σύμφωνα με το οποίο η Εταιρία προέβη στην εξαγορά και απόκτηση από τον κ. Άγγελο Πάλμο και της δεύτερης εταιρικής μερίδας της θυγατρικής της εταιρίας με την επωνυμία "Kleemann Lift Ro S.r.l.", που εδρεύει στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, η οποία εταιρική μερίδα αποτελείται από 6.000 εταιρικά μερίδια, ονομαστικής αξίας 5 ευρώ το καθένα, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 30% του εταιρικού κεφαλαίου. Το τίμημα της μεταβίβασης ανήλθε στο ποσό των 30.000,00 ευρώ.
 
Κατόπιν των παραπάνω, η συμμετοχή της Εταιρίας στην ανωτέρω θυγατρική ανέρχεται σε ποσοστό 100%. Ταυτόχρονα, η Διοίκηση της KLEEMANN, αναφορικά με την θυγατρική της, προέβη στην εκλογή νέου Διαχειριστή της, στην άμεση στελέχωση της με τεχνικό και διοικητικό προσωπικό, καθώς και στην μετεγκατάσταση της έδρας της σε μεγαλύτερους χώρους.

Τέλος, ανακοινώνεται ότι ο κύριος σκοπός του Ομίλου της KLEEMANN, με αυτήν την επιχειρηματική του κίνηση, είναι να μεγιστοποιήσει τους ρυθμούς ανάπτυξης της Θυγατρικής του αλλά και να ισχυροποιήσει την παρουσία του στην ρουμανική αγορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v