Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΙΔΕΝΟΡ: Το χρονοδιάγραμμα απορρόφησης

 Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της «ΣΙΔΕΝΟΡ Εταιρία Συμμετοχών, Ανώνυμη Εταιρία» (εφεξής η «Εταιρία»), όπως δημοσιεύθηκε στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα της Εταιρίας (www.sidenor.gr) την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015, το ενδεικτικό χρονοδιάγραμμα ενεργειών για την ολοκλήρωση της διασυνοριακής συγχώνευσης με απορρόφηση της Εταιρίας από την Βελγική εταιρία με την επωνυμία «Viohalco S.A.», όπως αυτό είχε δημοσιευτεί από την Εταιρία στην ηλεκτρονική της ιστοσελίδα (www.sidenor.gr) στις 10 Ιουλίου 2015, θα πρέπει να τροποποιηθεί λόγω επέλευσης εξωγενών συνθηκών στο ενδιάμεσο. H περίοδος ενάσκησης του δικαιώματος επιλογής, σε σχέση με τις νέες μετοχές της Viohalco S.A., παρατείνεται μέχρι και την 24 Ιουλίου 2015 οπότε και εκπνέει.

                Κατά συνέπεια, το χρονοδιάγραμμα ενεργειών που θα ακολουθηθεί για την ολοκλήρωση της διασυνοριακής συγχωνεύσεως και την παράδοση των νέων μετοχών της Viohalco S.A. στους μετόχους της Εταιρίας, παρατίθεται, ως τροποποιείται, στον παρακάτω πίνακα:

Ημερομηνία

Περιγραφή ενέργειας

10.07.2015

Γενικές Συνελεύσεις των μετόχων της Viohalco S.A. και της Σιδενόρ Α.Ε. σχετικά με την έγκριση της διασυνοριακής συγχωνεύσεως των δύο εταιριών.

10.07.2015

Έναρξη της Περιόδου Επιλογής για την παράδοση των νέων μετοχών.

17.07.2015

Έκδοση πιστοποιητικού προ της διασυνοριακής συγχωνεύσεως από το Υπουργείο Οικονομικών, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού.

22.07.2015

Υπογραφή του βελγικού συμβολαιογραφικού εγγράφου για την ολοκλήρωση της διασυνοριακής συγχωνεύσεως.

22.07.2015

Τελευταία ημέρα διαπραγμάτευσης των μετοχών της Σιδενόρ Α.Ε. στο Χρηματιστήριο Αθηνών και εξωχρηματιστηριακής συναλλαγής.

23.07.2015

Διαγραφή των μετοχών της Σιδενόρ Α.Ε. από το Χρηματιστήριο Αθηνών.

24.07.2015

Λήξη της περιόδου επιλογής.

29.07.2015

Παράδοση των νέων μετοχών της Viohalco S.A. στη Σιδενόρ Α.Ε. είτε μέσω του ΚΑΑ είτε μέσω ενός άλλου θεματοφύλακα κατόπιν ασκήσεως (ή όχι) του δικαιώματος επιλογής.

30.07.2015

Έναρξη διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών της Viohalco S.A. ταυτοχρόνως στο Euronext Brussels και στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

 

Η Εταιρία επισημαίνει ότι οι προαναφερόμενες ημερομηνίες είναι μόνο ενδεικτικές και μπορεί να τροποποιηθούν εκ νέου λόγω περαιτέρω εξωγενών συνθηκών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v