Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

VIOHALCO: Διευκρινήσεις για απορρόφηση της ΣΙΔΕΝΟΡ

Η παρακάτω πληροφόρηση αποτελεί ρυθμιζόμενη πληροφορία, όπως αυτή ορίζεται στο Βελγικό Βασιλικό Διάταγμα της 14ης Νοεμβρίου 2007 σχετικά με τις υποχρεώσεις των εκδοτών χρηματοοικονομικών τίτλων οι οποίοι διαπραγματεύονται σε ρυθμιζόμενη αγορά.

Σε συνέχεια του δελτίου τύπου που εκδόθηκε στις 10 Ιουλίου 2015 σε σχέση με το χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση της διασυνοριακής συγχώνευσης με απορρόφηση της ελληνικής εταιρίας «ΣΙΔΕΝΟΡ Εταιρία Συμμετοχών, Ανώνυμη Εταιρία» (Σιδενόρ) από την Viohalco S.A. (Viohalco ή η Εταιρία) και λόγω της καθυστέρησης στην εξασφάλιση εκ μέρους της Εταιρίας από τις ελληνικές Αρχές του απαιτούμενου πιστοποιητικού προ συγχωνεύσεως που βεβαιώνει τη νομιμότητα των σχετικών ενεργειών και διατυπώσεων προ της συγχωνεύσεως, σύμφωνα με τον ελληνικό Νόμο, η Viohalco ανακοινώνει ότι το
χρονοδιάγραμμα γεγονότων που ανακοινώθηκε προγενέστερα πρέπει να τροποποιηθεί.

Λόγω αυτής της καθυστέρησης, η ολοκλήρωση της συγχωνεύσεως και η παράδοση των νέων μετοχών της Viohalco που θα εκδοθούν ως αποτέλεσμα της συγχωνεύσεως, θα αναβληθεί.

Συναφώς, η τελευταία μέρα διαπραγμάτευσης των μετοχών της Σιδενόρ στο Χρηματιστήριο Αθηνών και εξωχρηματιστηριακώς δεν θα είναι η 16η Ιουλίου 2015, όπως ανακοινώθηκε προγενέστερα, αλλά μεταγενέστερη ημερομηνία.

Aναλυτικότερο χρονοδιάγραμμα ενεργειών θα ανακοινωθεί από τη Viohalco σε εύθετο χρόνο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v