Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MEDICON: Εξαγορά της Megalab Ρόδου

Το Δ.Σ της εταιρείας με την επωνυμία "ΑΥΤΟΜΑΤΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΑ MEDICON HELLAS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" θα ήθελε να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό ότι δυνάμει της από 2.6.2014 έκτακτης συνεδρίασης του Δ.Σ της εταιρείας αποφασίσθηκε η εξαγορά ποσοστού 90% της εταιρείας MEGALAB ΡΟΔΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ - ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και το δ.τ. MEGALAB ΡΟΔΟΥ Α.Ε. έναντι του συνολικού ποσού των 165.000,00 ευρώ, το οποίο αντιστοιχεί σε ποσοστό 90% του ήδη καταβεβλημένου κεφάλαιου.

Η επένδυση αυτή αποφάσισθηκε στο πλαίσιο ανάπτυξης δικτύου διαγνωστικών εργαστηρίων.

Η εταιρεία συστάθηκε στις 16.6.2013. Η εταιρεία έχει μισθώσει ισόγεια αίθουσα μετά του υπογείου συνολικής επιφανείας 263,52 τ.μ. και 285,12 τμ αντίστοιχα στη Ρόδο επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 38Α.

Το Διαγνωστικό αυτό Κέντρο ξεκίνησε τη λειτουργία του στα μέσα Μαρτίου 2014, το διάστημα της λειτουργίας του είναι εξαιρετικά μικρό για να μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Το συνολικό κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται στα 180.000,00.

Η επένδυση αυτή είναι προς όφελος της εταιρείας, καθώς ήδη διατηρεί διαγνωστικό εργαστήριο στις εγκαταστάσεις της και προσβλέπει στη δημιουργία μίας δυναμικής αλυσίδας παροχής υπηρεσιών υγείας με πολυδύναμα κέντρα και τιμές προσιτές στον πολίτη δεδομένου τόσο της οικονομικής συγκυρίας, όσο και της συνεχούς απαξίωσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v