Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ENTERSOFT: Εξαγορά της Alpha Software Solutions

Η Entersoft ανακοινώνει ότι υπεγράφη η εξαγορά του 100% της εταιρίας Alpha Software Solutions, σε υλοποίηση της σχετικής έγκρισης του Δ.Σ. της εισηγμένης στις 22 Ιανουαρίου 2014.

Το συνολικό συμφωνηθέν τίμημα ανέρχεται στο ποσό των 406.000 ευρώ.

Το αρχικό εταιρικό κεφάλαιο της εταιρίας ανέρχεται στα 35.000 ευρώ, ενώ τα ίδια κεφάλαια ξεπερνούσαν τα 140.000 ευρώ στις 30/11/2013.

Κατά τη διάρκεια της τρέχουσας υπερδωδεκάμηνης χρήσης με λήξη στις 31/12/2014, η εταιρία έχει πραγματοποιήσει ήδη κύκλο εργασιών μεγαλύτερο από 700.000 ευρώ, με κέρδη προ φόρων που ξεπερνούν τα 100.000 ευρώ.

Η Alpha Software Solutions δραστηριοποιείται με ιδιαίτερη επιτυχία στην πώληση συστημάτων λογισμικού και υπηρεσιών για επιχειρήσεις και αποτελούσε το μεγαλύτερο μεταπωλητή προϊόντων της Entersoft με έδρα τη Θεσσαλονίκη και υποκατάστημα στην Αθήνα.

Διαθέτει περί τα 20 εξειδικευμένα στελέχη στο χώρο του λογισμικού και ευρύ πελατολόγιο εκατοντάδων εταιριών. Στο πελατολόγιό της συμπεριλαμβάνονται εταιρίες όπως Τσακίρης Μαλλάς Α.Ε., Ιανός Α.Ε., Εκδόσεις Σαββάλας Α.Ε., Εκδόσεις Ψυχογιός Α.Ε., Express Publishing Α.Ε., Doral Α.Ε., ΒΙΑΚΑΡ Α.Ε. Γενική Χημικών Προϊόντων Α.Ε., Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, καθώς και περισσότερες από 400 μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Με αυτήν την εξαγορά η Entersoft ενισχύει σημαντικά τις υπηρεσίες της προς πελάτες και συνεργάτες και το πελατολόγιό της. Επίσης, αναμένεται να επιδράσει θετικά στην ανάπτυξη των εσόδων της εταιρίας κατά το τρέχον οικονομικό έτος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v